«Що таке любов?»

26.04.2019
0
340

Служіння проводимо поки що у мене на квартирі. Приходить жінка з чоловіком, який проходив реабілітацію. Каже, що приходить ради нього, щоб його підтримати. Також почали приходити мама з дочкою, які раніше жили в Києві, там є членами церкви, але змінили місце проживання. Наша сестра Юля, яка того року приєдналась до церкви, вже довгий час не приходить. Молимося за неї.

Зараз шукаємо земельну ділянку для дому молитви. Молимося, щоб Господь допоміг у цьому питанні. Щонеділі проводимо дитячі клуби. З підлітками трохи важче стало, як мають настрій, то приходять. Стараємося більше подружитися.

Ходили вулицями нашого міста і натрапили на людей, які читали книгу «Чи існує загробне життя?». Вони ділилися своїми враженнями. Н наступний раз принесли ще й інші книги їм для читання. І в лікарні також зустрічали подібних людей.

У лютому зробили вуличне опитування на День закоханих. Поставили велике серце і зверталися до людей із питанням «Що таке любов?» Перехожі писали свої версії, а ми роздавали буклети про Любов: «Бог доводить Свою любов до нас тим, що Христос помер за нас». По можливості спілкувалися з людьми про Бога.

У березні канівчани вшановували Тараса Шевченка. Ми роздавали буклети пов’язані з його життям («Звільнений»). Проводили паралель із тим, що Ісус Христос прийшов звільнити людей від гріха.

Продовжую ходити в територіальний центр до інвалідів. Молимося і плануємо провести для них триденний табір влітку. Також спілкуюся з працівниками центру. Недавно одна працівниця підійшла із запитаннями по Біблії. Мене це здивувало і водночас підбадьорило. Сказала, що її це цікавить, почала читати Євангелію.

Їздила навчатися в школу особистого євангелізму у Рогатин Івано-Франківської області. Курс проходив 5 днів. Виходили в місто на практику. А в поїзді, по дорозі додому, спілкувалася з пасажирами. Один чоловік довго слухав, а ввечері став повторювати все, що ми йому проповідували. Слово залишається в думках людей. А інший — після недовгої розмови каже: «Усе, не буду з вами говорити, бо не засну…» Боже слово не залишає людей байдужими.

Валентина Готь, Черкаська область, уривок з листа

 



Додати коментар

Пожертвувати