«Божий школярик»

30.11.2020
0
322

Місіонерська праця продовжується, незважаючи на складну ситуацію в Україні та світі. Наша команда вирішила запустити благодійний проект «Божий школярик — 2020». В рамках заходу зібрали кошти і закупили канцтовари для дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей. Слава Богу за кожного, хто підтримав молитвою та фінансами. Більше 50 дітей отримали шкільний набір, а також дитячу Біблію та дитячий християнський журнал.

Провели в с. Гуляйпільське одноденний дитячий відпочинок «Ти — особливий». Ми так чекали на нього, адже цього літа не мали можливості провести жодної зустрічі із дітьми у зв’язку з Covid. До цього дня готувалася наша команда місіонерів із Куйбишева (Галина, Рома і я) та шестеро друзів, які приїхали із Західної України. Дуже гарно пройшов захід, було більше 50 дітей. Молилися з ними, вчили пісні під гітару, дізнавалися більше про Бога. Організували різні гуртки, конкурси, кольорову гірку та батут. Діти грали в різні ігри, а також виготовляли виріб своїми руками — на згадку. Був молитовний гурток, де кожен шукав відповіді на свої непрості запитання, вчилися правильно молитися. Коли табір добігав до кінця, діти не хотіли його покидати — дружня атмосфера, цікаві ігри, приємне спілкування справили на них незабутнє враження. Нагородою для нас були радісні обличчя дітей та їхніх батьків. Ми сподіваємося, що Боже Слово, посіяне в серцях цих чудових дітей, принесе гарний плід у їхньому житті.

Кінець літа та початок осені — пора збору врожаю. Ми зібрали з наших полів і садів чудовий урожай овочів, фруктів і зернових. Це Боже благословення, адже «Він дає дощ на поверхню землі, і на поля посилає Він воду…» (Йов.5:10), «наказує сходити сонцю Своєму над злими й над добрими, і дощ посилає на праведних і на неправедних» (Мт.5:45). Тому 20 вересня 2020 року ми провели День подяки Господу у с. Шевченківське. Ми готувалися до свята, робили запрошення та розносили по домівках. На богослужіння прийшли місцеві жителі, молодь та діти. За 4 роки моєї місіонерської праці в смт Більмак вперше разом з нами пішла на зібрання наша сусідка. Приїхали запрошені в гості брати та сестри з Приморська, які служили співом, віршами, свідченнями та проповідями. Після закінчення програми, продовжили святкувати, спілкуючись за фуршетним столом.

Продовжуємо відвідувати людей похилого віку. Вони так чекають нас, адже багато лишилися самотніми, і рідко хто приходить в гості. Їм дуже потрібна увага, теплі слова та добре ставлення. Я впевнена, що тільки Всевишній Бог, до Якого ми приходимо через Ісуса Христа, може заповнити пустоту їхнього серця.

Я дякую Богу за кожен день свого життя, кожну хвилину, кожну секунду. Нам дароване Богом життя, нехай воно для вас буде довгим, праведним, світлим та щасливим. Бажаю духовного, тілесного і душевного здоров’я. Нехай віра з кожним днем стає тільки сильнішою, а Всевишній посилає вам Своє благословення. «Я завсіди дякую Богові моєму, коли вас згадую в молитвах своїх. Бо я чув про любов вашу й віру, яку маєте до Господа Ісуса і до всіх святих, щоб спільність віри вашої діяльна була в пізнанні всякого добра, що в нас для Христа» (Фил.1:4-6).

Тетяна Степчук, Запорізька область, уривок з листа

 



Додати коментар

Пожертвувати