Заради кого ми тут

29.10.2019
0
459

Час не йде, а летить, з кожним днем наближаючи нас до вічності. Просимо у Господа сили і мудрості, щоб правильно використати цей час для служіння тим, заради кого ми є тут. Використовуємо усі можливості для поширення Царства Божого в нашій місцевості. Не все вдається так, як хотілося б, але з Божою допомогою рухаємося уперед.

Довго чекали літа, а воно пролетіло, як мить.

1 червня 2019 до Дня захисту дітей провели захід у центрі міста. Усі вийшли сім’ями, відбулася святкова хода від центру міста до міського парку відпочинку, де приготували дуже багато різноманітних заходів. Звучали промови служителів, християнські пісні, співали діти...

Як і кожного року, це літо було насичене дитячими християнськими таборами.

Особливим для нас був сімейний табір нашої області на березі Дніпра, де ми з нашими дітьми гарно провели час разом. Семінари для сімейних пар, служителів та їхніх дружин, підлітків та молоді викладали Володимир Бричка і доктор Метью (служитель з Нігерії) із дружиною Наталею. Це незабутній час, дуже цінні хвилини.

У серпні ми мали п'ятиденний підлітково-молодіжний похід. Молодь і підлітки області зібралися, щоб провести час у спілкуванні та навчанні. Ми маємо особливу молитву за молоде покоління, щоб зберегти їх для Христа, щоб Господь благословив нашу церкву молодіжним лідером. Дуже просимо підтримати нас в цьому.

У вересні у Смілі ми мали День подяки. Провели євангелізаційне зібрання, де співом служив гурт «Левит» з Луцька.

Віталій Малишевський, Черкаська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати