Занурення у скорботу

01.03.2021
0
267

Слава Богу, відновилося моє здоров’я після аварії, можу ходити і займатися служінням. За цей час я неодноразово благовістив лікарям, поліцейським, слідчому, потерпілому в аварії пасажиру воза та його сім’ї, водієві воза, його сім’ї та його сусідам. Господь занурив мене у справжню скорботу щодо району, де вони живуть — там процвітає гріх у найжахливіших його проявах. Ми проповідували там, молилися за людей, співали. Дехто  плакав, усвідомлював себе рабом залежності. Тут поширений окультизм, тому просимо підтримати нас у молитві.

Різдво ми святкували два рази, приходили не воцерковлені люди. Ми роздавали різдвяний номер газети та календарі на ринку, по домівках, в управлінні соціального захисту, центрі зайнятості, поліції, районному суді, сільській раді Жуківки і районній раді Куликівки. Про Жуковську сільраду розповім докладніше. Там нас дуже радо прийняли, ми співали, проповідували, відповідали на запитання, вкінці помолися за них, а голова села зняла псалом на відео і поставила на Facebook місцевої громади.

Познайомилися з інспектором у справах неповнолітніх Куликівського району. Він дав нам списки сімей, які перебувають у нього на обліку — де є багато проблем і ризик вилучення дітей. Ми відвідали два села і привітали ці сім’ї з Різдвом. Подарували їм продукти, календарі та Нові Заповіти. Люди були дуже раді і вдячні. У багатьох із них ніколи не було ні Біблії, ні Нового Заповіту. Ситуація в багатьох сім’ях вкрай важка — алкоголізм, злидні, відсутність елементарних зручностей. Хоча не маємо можливості усім допомогти матеріально, але молимося, щоб Господь прийшов у ці сім’ї Своїм світлом, спасінням, турботою. Щоб дітей не забирали в дитячі будинки, щоб вони жили при батьках, маючи нормальні умови, належне харчування.

Віримо, що багато може щира молитва праведника, тому просимо молитися про поширення Божого Царства в Куликівському районі, щоб Господь рясно вилив Духа Свого для спасіння, звільнення і зцілення людей, яким ми проповідуємо і які відвідують наші зібрання.

Сергій Світач, Чернігівська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати