Вірність і стабільність

31.08.2021
0
212

Я працюю на тому ж місці, що й раніше. Переважно моє служіння знову і знову повторюється: з тижня в тиждень, з місяця в місяць, з року в рік — і так вже понад 15 років. Це нормально — щоб був результат, потрібна вірність і стабільність.

Понад місяць тому ми проводили спільну євангелізацію в м. Краснопілля. Більше 10 служителів з різних місць — ми разом зібралися, щоб охопити якомога більше населення, свідкуючи про Ісуса Христа. Переважно люди охоче слухали Боже Слово, брали Нові Заповіти, хто мав потребу, а також християнські газети. Було приємно і їм і нам.

У липні ми з молоддю нашої церкви провели служіння для дітей с. Бездрик на території школи. Цей захід включав в себе не тільки біблійні уроки та християнські пісні, але й дозвілля на батуті та надувних гірках. В кінці програми пригостили їх попкорном. Діти були дуже щасливі, а батьки вдячні. Найбільше радує, що понад 100 дітей, не рахуючи батьків, почули Євангеліє.

8 серпня 2021 року спільно з деякими іншими церквами звершували водне хрещення. Троє людей з нашої церкви ввійшли в завіт з Ісусом Христом. Це була чудова євангелізація, адже багато людей змогли почути проповідь Божого Слова, а також побачити, як виконується Божа заповідь.

20 серпня провели благодійний захід для дітей інтернату с. Грунівка. Діти з неблагополучних сімей особливо потребують не стільки правильних слів, скільки уваги та у вчинків любові. На завершення я говорив їм слова побажання з Божого Слова. Їх зворушило те, що Бог є батьком сиріт, який їх дуже сильно любить. Деякі діти плакали. Ми молилися, щоб Бог зцілив поранені серця та благословив їхнє життя.

21 серпня на запрошення голови сільської ради с. Коршачина взяли участь в місцевих святкових заходах. Там було дуже багато дорослих та дітей. Ми виконували християнські пісні та залишили коротке привітання з Біблії. Також привозили гірку та батут. Люди були дуже вдячні.

22 серпня разом з братами і сестрами нашої церкви провели захід для дітей в м. Суми. Понад 100 дітей та батьки почули Боже Слово, а також мали активний відпочинок.

Завершуємо будівництво нового дому молитви. Попереду вже не так багато роботи лишилося, але ще потрібно багато коштів. Тому будемо раді будь-якій допомозі.

Федір Скулінець, Сумська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати