Виїзні домашні групи

26.04.2019
0
397

Хочеться поділитися свідченнями дії Божої благодаті в нашій праці.

У цьому місяці започаткували заплановану ще в минулому році реконструкцію нового залу дому молитви. Це колишній «склад», який з 2014 року служив нашій церкві місцем зберігання гуманітарної допомоги (речової, продуктової тощо). Завдяки цьому приміщенню була можливість приймати цю допомогу від церков із Західної України, Німеччини, Америки, Румунії, Швеції і роздавати нужденним. На даний момент ми потребуємо більше місця. Діючий при церкві Центр реінтеграції та адаптації людей із залежностями, людей, які опинилися в складних життєвих обставинах, ділить площу з дитячо-підлітковим служінням. Так бути не повинно… Тому ми давно молилися про те, щоб розширитися і віддати той зал, де зараз проходять богослужіння, дітям і підліткам для занять недільної школи і підліткового клубу. Почали з даху. Одну половину перекрили за допомогою братів з м. Рівне, потім приїхали інші помічники. За два тижні зробили дах. Зараз займаємося демонтажем конструкцій, які знаходяться в аварійному стані. Молимося, щоб Бог дав фінансову можливість продовжити реконструкцію і фахівців для цього. Попереду теплий період, хотілося б не втрачати часу і продовжувати будівництво.

Домашні групи проходять в атмосфері братньої любові і духовного навчання. Хочемо і цього літа продовжити традицію, яку започаткували минулого року. Це виїзні євангелізаційні домашні групи спільно з молодіжним служінням. У дворах між будинками ми організовували активні ігри, батут, роздачу літератури і спілкування з людьми. Одним з плодів цього служіння став тепер уже наш брат у Христі — молодий чоловік, який просто проходив повз. У цьому році він прийняв водне хрещення. Слава Богу! Серце радіє, коли бачить плоди Євангелії.

Щочетверга їздимо в селище Новоастрахань проводити домашню групу, в неділю — богослужіння. Хоча там тільки два члени церкви, але служіння і домашню групу відвідують до 8 чоловік. Молимося за них, щоб міцніли духовно, зокрема ті, хто прийняв водне хрещення в цьому селищі, і самі почали служити своїм односельцям проповіддю Слова, щоб церква зростала. Поки що немає можливості придбати там приміщення для дому молитви і залишити постійного служителя, який би жив і працював саме в цьому селищі. Але продовжуємо молитися за це.

Нещодавно я був на зустрічі з братами з товариства «Гедеон». Запланували проводити спільні євангелізації з роздачею Нових Заповітів.

Церква мала можливість послужити місту не тільки словом, а й ділом. А саме — допомогла у прибиранні вулиць.

Цього року спільно з іншими церквами знову плануємо на центральній площі міста провести євангелізаційне Великоднє богослужіння. Наш гурт готується, дружина переживає. На площі вони будуть співати вперше. Є хвилювання, але, в той же час, це велике благословення.

Молимося і підтримуємо наші місіонерські точки в Станиці Луганській і Петропавлівці. Там є зростання, відчувається атмосфера Божої присутності. Але є потреба посвячених служителів.

Є прекрасний час для навчання. Зараз продовжую навчання в семінарії «Благодать і Істина», працюю над дипломною роботою, скоро випуск.

Володимир Бахмет, Луганська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати