Учасники дивовижної Божої дії

31.08.2021
0
187

Щороку ми проводимо для всього району сімейний фестиваль. З’їжджаються батьки з дітьми, і два дні для них лунає християнський спів, проповіді, духова музика. Для дітей працюють гірки, батути, для кожного віку є окремі заняття. Довгий час ми готуємося і молимося за цей фестиваль, адже це нагода, щоб досягнути Євангелієм багато сердець. Приходять представники влади, вчителі… Наше завдання — донести Боже Слово для інтелігенції.

Фестиваль проходить в районному парку, де розташований наш Сімейний центр. Люди можуть пройти класами, їдальнею і іншими приміщеннями, ознайомитися з тим, що ми плануємо проводити в цьому центрі. Зараз дуже активно йде будівництво, підготовка до відкриття, ми переживаємо багато чудес, благословень, Бог відповідає на молитви. Центр буде включати багато різних напрямків і служінь. Перш за все — це «Школа життя». Безкоштовні гуртки, які діти зможуть вибрати самостійно. На уроках самостійності поряд з іншим буде виклад Божого Слова.

Плануємо охопити весь район, привозити дітей з різних сіл. Стартуємо з 300 дітей. Молимося, щоб Бог благословив усі ці проекти. Ще один з важливих — благодійна їдальня, розрахована на дітей і підлітків з малозабезпечених сімей, де вони зможуть хоча б раз на день їсти повноцінні гарячі обіди, а також чути Євангеліє, знайомитися з християнами.

На базі центру вже працює логопедія для дітей, які потребують корекції мовлення — через це також несемо добре слово в серця батьків.

Одне з нових служінь — робота з сім’ями, що на межі розлучення, та сім’ями, яких хочуть позбавити батьківських прав. Це великий обсяг роботи, молимося, щоб Господь працював у їхніх серцях.

На території центру побудували невеликий окремий будинок і назвали його «Словом і ділом». Там ми хочемо приймати від людей з усього району одяг, взуття для нужденних. Удови, літні люди, люди з інвалідністю, багатодітні сім’ї зможуть отримати необхідні речі безкоштовно.

На другому поверсі центру — кімнати для молодих людей з інтернату, де вони матимуть змогу тимчасово пожити, поки не влаштуються. Адже їм буває складно адаптуватися в житті, а ми можемо і допомогти, і розповісти про Господа, Якому вони не байдужі.

Також в центрі буде зал для проведення богослужінь, хочемо відкрити новий дім молитви. Для цього готуємо найкращих молодіжних служителів.

Звичайно, багато планів, будівництва та роботи, але ми бачимо, як Бог квапить нас, і хочеться встигнути виконати Його волю.

У травні ми відкрили дім молитви у місті Коростишів, провели там дитячі табори, євангелізації та бачимо, як діє Господь — на багатьох служіннях люди виходять до покаяння. Ми раді, що цього року постійно є покаяння на багатьох місіонерських точках.

У липні в нас було водне хрещення.

Велика радість для нас, місіонерів — відвідини конференції місії «Голос надії» з приводу 30-річного ювілею. Отримали величезне підбадьорення, мали спілкування один з одним, приходили до переосмислення нашої праці і посвяти, ставили нові цілі і надихалися для подальшого служіння. Часом бувають труднощі, і, здається, важко тільки тобі, але, спілкуючись, розумієш, що всі проходять цей шлях, радієш успіхам і здобуткам інших. А ще — усвідомлюєш, який швидкоплинний час і як потрібно його правильно використовувати.

Це літо видалося особливо благословенним на дитячі табори. Була можливість служити, було бажання в молодих людей. Ми долучили до них підлітків, щоб вони вливалися в служіння, практикувалися. Провели заходи в багатьох селах і кількох містах.

А ще мали стаціонарні табори в Малині — у червні для молоді, в липні для дітей і підлітків. Багато сил і фінансів було витрачено, але не дарма. Діти і молодь наверталися до Бога, наші діти в тому числі. Після таборів бачимо в них зміни. Радіємо, що є учасниками дивовижної Божої дії.

Трохи про нашу сім’ю. У цьому році маємо 4 школяра, 4 студента, один син влаштувався на роботу, ще один вирішив спробувати жити самостійно. Микола пішов у біблійну школу і хоче своє життя пов’язати з місіонерством. Ми з радістю благословили його, будемо підтримувати і надихати. Дуже раді, що він зробив такий вибір.

Наталія Тарасюк, Житомирська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати