Табір «Мрія»

01.10.2019
0
343

Ми поки що живемо у Комарицькому та служимо в навколишніх селах. Хоча плануємо переїхати в Улянівку, де придбали будинок і активніше служити саме там. На жаль, люди не дуже охоче відвідують зібрання, хоча у своїх домівках приймають радо.

На початку травня нас відвідав гурт «Благовісник» і протягом двох днів ми провели євангелізаційні служіння у трьох селах — Комарицькому, Тучному та Улянівці. Найбільша кількість людей, які прийшли на зустріч, була в Улянівці (приблизно 30 чоловік).

Співпрацюємо з інтернатом для дітей з інвалідністю в с. Улянівка. Керівництво закладу прихильне до нас — запрошують на свята, які проходять в інтернаті, дають можливість звернутися до дітей із промовою. Також, протягом навчального року в закладі систематично проводяться біблійні уроки.

У цьому році керівництво інтернату знову запросило нас провести християнський табір. Протягом п’яти днів ми благовістили дітям і працівникам закладу. На допомогу приїхала збірна команда молоді з Волині (з Нововолинська та Луцька). Діти з нетерпінням чекали, коли розпочнеться табір і протягом цих днів були дуже активними, щиро сприймали Боже Слово. Наші серця раділи, коли на закінчення табору діти виявили бажання помолитися і подякувати Богові за проведений разом час і за команду, яка з ними працювала. На останній зустрічі, коли прощались, вихованці плакали і просили приїжджати до них ще. Директор інтернату сказала, що, справді, назва табору («Мрія») відповідає дійсності, що діти побачили про що можна мріяти і до чого прагнути. Ми молимося за цих дітей, бо багато з них знедолені.

1 серпня у нас народився ще один синочок — Самуїл. Дякуємо Господу за Його милість!

Наприкінці серпня провели табір у Комарицькому — для дітей нашого села та навколишніх. Знову допомагала команда молоді з Волині. Взагалі, християнський дитячий табір в Комарицькому проводиться вже 9 років поспіль.

Цього року табір відвідувало 43 дитини із чотирьох сіл: Комарицьке, Товста, Тучне і Олександрівка. Назва табору — «Завжди на зв’язку», тобто, на зв’язку з Богом. Протягом 5-ти днів дітям розповідали, як завжди бути на зв’язку з Богом, зокрема — за допомогою молитви. Розпочали розповідь про зв’язок людини з Богом від створення світу, від Адама. Потім розповіли про гріхопадіння і про те, що людина втратила зв’язок з Богом. На наступних уроках розповіли про Ісуса, Його жертву і про те, що людина через покаяння, прощення гріхів знову отримує зв’язок з Богом. Коли закликали до молитви покаяння, вийшли приблизно половина дітей.  

У першу половину дня проводився біблійний урок, матеріал якого закріплювався протягом усього дня в різних видах діяльності (іграх, відпочинку, просто у спілкуванні). Діти, які відвідували табір, із задоволенням слухали Божі істини, охоче співали пісні і приймали активну участь у всій програмі. Батьки приводили у табір навіть маленьких дітей. В останній день табору діти жалкували, що так швидко проминув час і уже кінець. На святковому богослужінні вони співали, декламували золоті вірші. На служінні були присутні деякі батьки, бабусі, дідусі, які спостерігали за тим, чому навчають їхніх дітей.

Ще одним напрямком нашого служіння є відвідування самотніх і хворих людей. Вони дуже раді, коли до них приходить хтось із добрим словом. Ці люди значно більш охоче, ніж інші, слухають і сприймають Боже Слово. Стараємося допомагати тим, хто потребує — по господарству і не тільки.

Сергій Скулінець, Сумська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати