Сон від Бога

24.11.2021
0
327

Бог дає нам хороші можливості розказувати людям про надію, яка на небі. Коли буваємо в різних домах і бачимо безвихідні ситуації, то шукаємо слова, щоб засвідчити, що вихід є в Бозі. Благовістимо, співаємо, молимося з людьми. Прощаючись, наповнюємося радістю від служіння іншим.

Ми з дочкою Мар’яною їздили на три дні в с. Голови для роздачі Євангелій. Пройшли багато кілометрів, не маючи жодної втоми, але бачачи щасливих людей — і наше серце раділо.

Один із таких випадків хочу описати. Йдучи від будинку до будинку, зустріли одну жінку — Василину. Коли почали проповідувати, вона стала плакати і розказувати про своє життя. З великою спрагою слухала Боже Слово, пісні. Повела нас до сусідів і разом з ними слухала. Потім до інших сусідів. Каже: «Ідіть і нехай всі люди почують!» Це було для нас підбадьоренням. Бог відповідає на наші молитви!

Ще один приклад почутої Богом молитви. Протягом жовтня ми старалися майже щодня бувати в горах. І коли пройшли все с. Голови, виникло питання — куди далі? Стали молитися, щоб зрозуміти Божу волю. Увечері сниться мені сон, що роздаю Євангелії с. Черемошня. І коли вранці почав збиратися, до мене подзвонила сестра, яка ходить до церкви в Головах. Каже: «Брате Руслане, я вже декілька днів молюся, щоб Господь послав вас до нас в Черемошню, щоб і в нас ви роздали Євангелії!» Я переконався, що Бог вірний і спрямовує, коли ми просимо у нього керівництва.

Провели Свято подяки Богу за врожай. Я молився, щоб приїхали запрошені жителі с. Голови, і, слава Господу, приїхали десятеро людей. Ми радість разом дякувати Богу.

Наша дочка пішла навчатися до місіонерської школи місії «Голос надії» І серце радіє, що діти разом з нами працюють на Божій ниві. Ще одним подарунком Всевишнього стало для нас народження онука.

Просимо молитися за нас, щоб Господь давав здоров’я, допомагав долати різні перешкоди в служінні, щоб ми могли йти і не зупинятися.

Руслан Захарук, Івано-Франківська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати