Проповідь у хоспісі

26.04.2019
0
365

Ми продовжуємо служити дітям, вкласти в них Боже Слово. Щоп’ятниці до нас приходить до 20 учнів. Стараємося навчити їх правильних стосунків між собою, надії на Бога, слухняності батькам. Дуже хотілося б проводити з ними більше часу, допомагати з їхніми проблемами… Але ми живемо в Сумах і бачимось з ними не так часто, якби жили в Краснопіллі... Молимося за те, щоб переїхати в Краснопілля якомога швидше. 

На свято ми зібрали дітей, провели їм урок про істинну суть Пасхи. Мали змогу зробити їм подарунки. Закупили цукерок та іграшок. Діти були дуже вдячні. Дякуємо Богу за кожну дитину, що приходить до нас.

Також провідували людям у хоспісі. Купили памперси для лежачих, допомогли тим, хто найбільше потребував. Заввідділенням дуже прихильний до нас і завжди відкрито запрошує. Хотілося б допомогти всім людям, які там лежать, Словом, молитвою та матеріально... Але нажаль ми не в силах.

Зараз будуємо дім молитви, багато часу та зусиль йде саме на будівництво. Нажаль немає кому допомогти, тому що багато працюють, служать в інших містах. Доводиться робити своїми силами. Слава Богу, матеріал є і справа просувається. Вже поклали підлогу на другий поверх, закупили електропроводку, закінчили дах і багато іншого. Просимо підтримати нас молитвою. Нещодавно до нас приїздила команда з 12 чоловік, які допомагали класти підлогу на другий поверх. Для нас це було великою підтримкою.

Розносили людям Пасхальні газети та вітали зі святом. Щонеділі проводимо служіння у приміщенні, яке орендуємо. Інколи приходить одна жінка, інколи двоє, буває що нікого немає. Але віримо, що Бог збудує свою церкву.

Сердечно вітаємо з Воскресінням! Син Божий воскрес, і людство радіє, бо це свято надії, яке надихає наші серця, дарує оптимізм і духовну наснагу.  Щиро бажаємо здоров'я, сил для всіх добрих справ.

Іван Онісковець, Сумська область, уривок з листа

 



Додати коментар

Пожертвувати