Про маленькі зміни

26.04.2019
0
387

Дуже хотілося би усім нам, щоби тут на Межівщині відбулося велике пробудження, щоб люди почали шукати Бога. Робимо все, що в наших фізичних і фінансових силах. Щиро молимося до Господа про силу, мудрість, терпіння, про Його благословення, про зміни у серцях людей. Господь відкриває двері, які довгий час були закриті для нас. У 2003 році, коли ми приїхали сюди, не було зовсім нікого і нічого. Починали з нуля, не було ніякої підтримки, нікого із людей. Влада забороняла проводити будь-які євангелізації. У школі нас не хотіли навіть бачити. Дійсно важко було витримати всі утиски і нерозуміння з боку людей.

Хочеться засвідчити про маленькі зміни, які відбулися зараз. Маємо надію, що це тільки початок. Сьогодні влада прихильна до нас, дає дозвіл на євангелізації. Вже вдруге нам не просто дають дозвіл, а просять взяти участь у святкових заходах в будинку культури. 12 квітня 2019 наші діти співали на відкритому селищному фестивалі патріотичної пісні «Пісня закликає до миру». Хлопці навіть не підозрювали, що то був конкурс. Вони просто заспівали, а їм дали перше місце. Людям дуже сподобалося, в багатьох змінилася думка про християн, про церкву. Маємо велике приємне здивування.

У школі також  двері відкриваються. Дають дозволи на пришкільні християнські майданчики для дітей. А тепер навіть самі попросили взяти участь в шкільному святковому концерті, присвяченому Дню сім’ї. Ми маємо звершити молитву за мир в Україні і разом з дітьми заспівати пісню «Молитва». Слова «О, Боже, дай нам з неба миру в кожну сім’ю, в кожну родину. Благослови всю Україну, підтримай в тяжку годину» — дуже актуальні. Наша вчителька 1-го класу сказала, що просто в захваті від пісні. Молимося, щоб все пройшло добре.

Змінилося ставлення наших сусідів. Після того, як декілька років ми їм безкоштовно косили на вулиці траву (а це 5 сусідських дворів), їхнє критичне ставлення змінилося на доброзичливе. Ми допомагаємо їм, а вони нам. Гарно спілкуємося, і вони спокійно слухають свідчення про Бога.

Є декілька сімей, які товаришують з нами. Часто збираємося разом для спілкування. Іноді найкраще донести Слово Боже не тільки словами, а доброю справою. А коли виникає критична ситуація, то й фінансами, адже і самі переживали таке саме.

Не втрачаючи надії, з великою вірою — служимо. Великий наголос робимо на особистий євангелізм. Нещодавно мали змогу допомогти дітям із малозабезпечених сімей кросівками — у двох школах і училищі. Ближче познайомилися з тими сім’ями, благовістили їм. По можливості стараємося допомагати одягом і продуктами людям, які мають в цьому потребу. Багато хто просить послужити транспортом, завезти чи забрати з лікарні, завезти в роддом чи забрати вже з дитиною — це також можливість для проповіді Євангелія.

Уже зробили документи на землю під будівництво дому молитви. Тепер можна прибирати територію і заливати фундамент.  Запрошуємо братів, готових фізично попрацювати в ім’я Боже. Після Пасхи плануємо починати роботу. Закупили необхідний інструмент, а також — 1000 метрів арматури для укріплення фундаменту. Молимося про Боже благословення і працівників, адже своїми силами не дамо ради.

Плануємо євангелізації на літо. Домовилися з братами гурту «Євангельська пісня» з Волині про спільне проведення літніх євангелізацій і дитячих майданчиків. Просимо підтримати нас молитовно. А також просимо молитися за наше здоров’я.

Разом з вами святкуємо День воскресіння нашого Спасителя і Господа Ісуса Христа. Разом з вами маємо втіху прощення гріхів, єдності з Богом і радість вічного життя. Бажаємо всім непохитної надії, міцної віри, любові до Бога та до ближнього. Радості, миру в серцях, злагоди та порозуміння.

Володимир Федорук, Дніпропетровська область, уривок з листа

 



Додати коментар

Пожертвувати