Праця не стоїть на місці

31.08.2019
0
363

Приходить до закінчення сезон літніх таборів. Це була чудова можливість сіяти Боже Слово в серця дітей і дорослих. Ми були на трьох таборах — одному сімейному і двох дитячих.

Перший табір проводили для дітей мікрорайону, де проводимо дитячий клуб, в орендованому приміщенні. Відвідали близько 80 дітей, а команду ми запросили з церкви Камінь-Каширська. Були надувні гірки, батути... Але дітям не тільки це сподобалося, їм сподобалися також пісні, конкурси, ігри, вивчення біблійних віршів. Деякі діти вперше чули про те, для чого приходив Ісус Христос на землю.

З початку навчального року, ми продовжимо працю з цими дітьми через служіння дитячого клубу, що проходитиме щосуботи на тому ж місці.

Відразу після трьох днів першого табору, почався другий табір — для циганських дітей — в районі міста, де переважно живуть цигани. У перший день барон пригостив усіх кашею, приготованою на вогні, і чаєм із самовару на вугіллі. Ми відкрито співали, молилися і свідчити про те що зробив Ісус для всіх людей. Передали їм декілька тон гуманітарної допомоги, одягу.

Крім благовістя, ми робимо реконструкцію хатини, що придбана для дому молитви. Приїжджали декілька людей, допомагали з внутрішніми роботами, але ще чимало треба зробити.

Дякуємо Богові за те, що праця не стоїть на місці. Хоча хотілося б ще більше охопити. Хотілося б восени провести День подяки в місті. Але самим трохи не під силу все організувати. Просимо молитися, щоб Бог послав однодумців у справі благовістя.

Одна сім’я з Рівненщини бажає переїхати до нас на Черкащину. Молимося, щоб Бог допоміг їм з переїздом.

Юрій Левчик, Черкаська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати