Подорож бездоріжжям

31.05.2020
0
391

Ще до карантину ми з іншими місіонерами встигли побувати в 15-ти школах нашого регіону, роздати понад 1500 Нових Заповітів дітям, вчителям і адміністрації. Мали слово про Ісуса Христа, молилися за вчителів, директорів та адміністрацію, щоб Бог давав їм мудрості, любові і терпіння до дітей, за їхню роботу, сім’ї. На наш приїзд реагували по-різному: хтось байдуже, хтось радів і запрошував ще раз приїхати, лише у двох школах нас категорично не прийняли.

Під час карантину молилися і думали, як і чим можемо послужити людям. Ми не перестали проводити недільне служіння, обмежили кількість до 10 осіб. Служіння проходять у нас вдома — з тієї причини, що дах будинку молитви завалився, а фінансової можливості відремонтувати немає. У планах — побудувати невелике приміщення поруч. На служіння приходять люди молодого і середнього віку. Людей похилого віку відвідую по домах, зокрема з причастям. Дитяче служіння скасували на час карантину повністю.

За час карантину до мене у Facebook приєдналися 483 людини — односельці, а також випускники школи-інтернату. Через соцмережу є можливість благовістити, молитися за них, по можливості допомагати.

Служив людям своїм транспортом, адже скасували всі автобуси.

Перед Великоднем ми з дружиною об’їхали більше 15-ти сімей у складних життєвих обставинах в нашому регіоні. Оголосили людям нашого села про бажання допомогти таким сім’ям, і на подив багато людей відреагували, почали зносити продукти, консервацію, одяг та іграшки. Ми докупили олію, макарони, солодощі та інші продукти, взяли християнські календарі, літературу, Нові Заповіти, все це завантажили в машину і причіп та вирушили в дорогу. З паливом допомогла місія «Агапе» і перекопівська церква. 26 дітей і 19 дорослих отримали продуктові пакети та почули Благу Звістку про Воскресіння Господнє. Поїздка тривала 13 годин, проїхали 434 км. Подорож бездоріжжям втомлює, але приємно на душі, що хоч трохи могли послужити цим сім’ям. Нас з радістю приймали, молилися з нами.

Коли почався карантин, думали що будемо в усьому обмежені, але, Слава Богу, Він дає можливість служити людям, і на це знаходиться більше часу. А в труднощах люди більше відкриті до Слова Божого.

Олександр Константинов, Сумська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати