Нові починання

24.11.2021
0
181

Цей лист хочу назвати «Нові починання» та розповісти про те, як Бог дозволив почати нове служіння. Бачення нашої помісної церкви це — активний євангелізм та душеопікунство. Ми щиро віримо: якщо буде проповідь слова Божого, то буде покаяння. А якщо буде підтримка «народжених духовно людей», то буде рости церква.

У нашому фокусі, крім нашого с. Супрунівка, було велике та перспективне с. Абазівка. Там близько 3000 людей і немає жодної євангельської церкви. Як виявилося, люди дуже відкриті, особливо влада, яка сприяє нам у проведенні різних заходів.

Очна клініка — дуже гарний метод для знайомства та допомоги тим, хто має проблеми з зором. За один  день разом із командою ми послужили близько 100 місцевим жителям. Люди дізналися про нас як про церкву, яка відкрита для них. Поїли усіх гарячим чаєм, пригощали смаколиками. Міряли тиск. Наш лікар-офтальмолог перевіряв зір та робив призначення. Кому були необхідні окуляри, дарували їх. Одним словом, мали дуже гарний час.

Призначивши День подяки в нашій помісній церкві в Супрунівці, ми зрозуміли, що треба провести його і в Абазівці. Домовившись із владою, почали підготовку: розклеїли оголошення, запросили людей. На підтримку приїхав гурт «Левит» із «Церкви Христа Спасителя» (м. Луцьк). Ми зібралися просто неба біля сільського будинку культури, чесно кажучи, не знали, чи хтось прийде, але зійшлося близько 50 людей — ми були вражені! Богослужіння продовжувалося дві години — ми співали, свідчили, звіщали Божу істину до сердець. В кінці на заклик до покаяння відгукнулися близько 30 людей. На їхніх очах були сльози радості!

Ми стали думати: а що ж далі?.. Адже треба підтримати цей вогонь. Я пішов до влади і попросив здати нам в оренду сільський клуб для зібрань та служіння дітям, і мені не відмовили. Почали щоп’ятниці проводити загальні богослужіння та щосуботи зустрічі з дітьми. На служіння приходить близько 10 людей, а підліткове служіння відвідує 20 дітей. Ми дуже радіємо цій можливості служити також і в Абазівці, молимося про те, щоб там відкрити церкву.

В Супрунівці також відбуваються регулярні служіння. Працю з дітьми, підлітками, молоддю тримаємо в пріоритеті. Вже вдруге провели турнір із тенісу в сільському будинку культури. Близько 20 людей зійшлося пограти, а для нас це була можливість знайомитися з молоддю та свідчити про Христа.

Також в Супрунівці відбулося Свято подяки, на якому служив гурт «Левит». Було дуже гарне зібрання, на якому проповідували Боже Слово, співали пісні та декламували вірші. Радісною новиною стало те, що одна жінка, яка приходила на Свято жнив, а потім прийшла на наступне служіння, вирішила покаятися і прийняти Ісуса Христа, як свого особистого Спасителя.

Дякуємо Богу за сприятливий час для праці.

Михайло Мухар, Полтавська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати