Головний плід — це люди

31.12.2019
0
491

Отже, минув один рік як ми проживаємо в ОАЕ. Це унікальний рік у нашому житті, приголомшливий досвід — почати з нуля церкву в іншій країні. Найголовніший плід нашого служіння — це люди! На богослужіння приходять все нові люди, багато з яких ніколи раніше не були в євангельській церкві.

За цей час ми почали кілька домашніх груп, які збираються один раз на тиждень: одна група — молодіжна, ще одна — сестринська (її проводить моя дружина Аліна), і ще одну — проводжу я у себе вдома. Готуємося проводити наступне водне хрещення, оскільки час від часу нові люди приймають рішення прийняти Ісуса Христа у своє серце як Господа і Спасителя.

Довгий час ми відчували потребу в музикантах і солістах, але за останніх кілька місяців відбулося багато змін, прийшли люди, завдяки яким музичне служіння повністю преобразилося! А, ще — почали проводити недільну школу, бо дітей стало більше, і кілька сестер погодилися взяти відповідальність за це служіння.

Зараз ми в процесі пошуку оренди іншої зали для богослужінь, молимося про це. А також шукаємо можливість придбати музичну апаратуру.

Рухаємося вперед, потроху ростемо і множимося! Віримо, що Бог відкриватиме двері можливостей, щоб насаджувати нові церкви в країнах Перської затоки!

Борис Сафанюк, ОАЕ



Додати коментар

Пожертвувати