Перше весілля

30.11.2017
0
412

Минулого літа в нашій Церкві відбулася чудова подія. В кінці серпня було весілля Семена і Сайори. Сайора має інвалідність, у неї проблеми з ногами, не може пересуватися без сторонньої допомоги.

Сайора народилася нормальною і здоровою дитиною. У восьмимісячному віці старша сестра впустила її з коляски на сходову площадку, ноги пошкодилися. Батьки чомусь своєчасно не звернулися за медичною допомогою, тому інвалідність залишилася на все життя.

У житті вона шукала живого Бога, постійно відвідувала православний храм, але не знаходила там розради. Одного разу перебуваючи в лікарні, вона зустрілася із віруючою сестрою, яка розповіла їй про Бога, запросила на зібрання. Бог сильно торкнувся її стомленої душі, життя її сильно змінилося.

З того часу пройшло вже 5 років. Два роки тому Сайора прийняла хрещення. Незважаючи на свій недолік, вона є активним членом нашої церкви, несе служіння приготування їжі, а також служіння сурдоперекладу.

Семен приїхав до нас в гості з Байконура. Він теж має інвалідність — має дефект мови. Семен активно підключився в служіння, проповідує Слово Боже, активно допомагає в будівництві будинку молитви.

Для нашої Церкви весілля було великою подією, адже це перше весілля. Багато членів Церкви і молодь ніколи не були на християнських весіллях. Ми підготували програму з дітьми та молоддю. Кожен намагався чимось допомогти. За час підготовки ми дуже зблизилися один з одним. На одруженні було трохи людей, багато родичів і друзів не змогли прийти. Але для інших неоцерковлених людей і для батьків була хороша можливість нести благу звістку, щоб вони звернулися до Бога. Я дякую Богові за цю сім'ю, дуже радий, що Бог так чудово поєднав їх життя.

Володимир Бальчос, Марій-Ел, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати