І словом, і ділом

26.04.2019
0
359

Продовжуємо служити в м. Ніжин та навколишніх містах і селах, проповідуючи Євангеліє. У своєму місті виходимо на вулиці, свідчимо людям про Бога, роздаємо християнську літературу, газети. Спілкуємося з людьми та молимося за їхні потреби, коли хто виявляє бажання. Є у нас команда молодих людей, яка щонеділі займається з дітьми в притулку за програмою «Найвеличніша подорож». Дитячий притулок нараховує 40 дітей. Допомагаємо гуманітарною допомогою.

За 35 км від Ніжина є місто Ічня, там невелика помісна церква. Вони розпочали служіння для молоді та організували клуб «Вершина». Мета — щоб молоді люди знайомилися з Ісусом Христом. Молодь нашої церкви приймає в цьому участь. Останнього разу відвідали клуб декілька підлітків, їм сподобалось спілкування і християнські пісні.

Маємо сім'ю, що недавно навернулася до Христа. Вони мешкають в селі Красносільське. Євангельських віруючих в селі більше немає, тому Володя та Еріка як місто на горі, їхня проповідь — це їхнє життя. Нещодавно треба було там розібрати приміщення на матеріал і прибрати територію. Команда з 8 братів нашої помісної церкви приїхала допомогти. Для жителів села це було чудо — так дружно та ще й безкоштовно. А потім ще й благовістили людям, які стояли біля магазину. Ось така наша праця — і словом і ділом.

Окрім Ніжина несемо служіння в с. Кобижча, де на даний час немає служителя. Наша донька Аня займається  дітьми в недільній школі. Відвідує недільну школу в Кобижчі близько 15 дітей.

В селищі Вертіївка Ніжинського району є будинок для людей похилого віку. Проживає там 30 стареньких людей. Свідкуємо їм про Спасителя, молимося за їхні життєві потреби. Часом спілкування — найголовніша потреба в їхньому самотньому житті.

Просимо Вас молитися за нас і нашу працю в Чернігівській області, щоб ми могли виконати волю Божу.

Сергій Козел, Чернігівська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати