Сповільнені, але не зупинені

Звичайно, карантин значно уповільнив хід нашого служіння... Але все одно ми намагалися не стояти на місці, молилися і постили, щоб Господь рухався в Новоайдарі. Недільні служіння у нас відновилися і це хороша новина.

29.07.20
0
27

Серед хвороб і пожеж

Кілька тижнів тому під містом, в якому ми живемо, в декількох місцях одночасно почав горіти хвойний ліс. Через спекотну і вітряну погоду, площа загоряння збільшувалася дуже швидко. Пожежні з усієї області лише за три дні змогли локалізувати пожежу.

29.07.20
0
52

«Бог не йде на карантин»

Під час карантину ми все одно продовжуємо служити нашому Господу. Бог не йде на карантин! Він дає мудрість, як правильно служити під час карантину. Бог, якого я дуже люблю, забезпечує усім необхідним.

29.07.20
0
51

Загублений час

Олександр Мельник не з чужих слів знає, що таке залежність від алкоголю. Це тепер він щасливий, усміхнений та життєрадісний чоловік, батько п’яти дітей, служитель церкви. Але був час, коли Олександр став заручником алкоголю, від якого не міг звільнитися.

30.06.20
0
19

«Я йшла до церкви, як на розстріл»

...Так минуло місяці з три. Він на служіння, а я услід. Сказати йому нічого не можу, тому що не п'є. Що тут скажеш, якщо більше двох днів він тверезим вже давно не був. Але й у церкву мені, як на каторгу…

30.06.20
0
115

Світ на паузі

Свято Воскресіння цього року було не таким, як завжди. Увесь світ ніби поставив на паузу роботу, розваги, аби зберегти життя. Вся наша церква здорова, на вихідні і свята ми робили богослужіння згідно із встановленими правилами.

31.05.20
0
66

Сон про рибу

Ситуація, яка склалася у світі, є неочікуваною. Люди стикнулися з різними труднощами. Село, в якому ми проживаємо, було визнане осередком спалаху пандемії, померло три людини із шести в області. Але і в цих умовах знаходимо можливості для служіння.

31.05.20
0
86

Слово, яке змінює серце

Бог все ще дає можливість служити і звіщати Його Слово, яке змінює серце. Оскільки немає змоги робити масові заходи, почали працювати з людьми, які в цей період дуже вразливі і потребують допомоги.

31.05.20
0
89

Подорож бездоріжжям

Перед Великоднем ми з дружиною об’їхали більше 15-ти сімей у складних життєвих обставинах в нашому регіоні. Поїздка тривала 13 годин, проїхали 434 км. Подорож бездоріжжям втомлює, але приємно на душі, що хоч трохи могли послужити цим сім’ям.

31.05.20
0
80

Молитовна сторожа

На жаль, події останнього часу (пандемія) зробили певний відбиток на служінні. Звичайно, ми розуміємо ризики, тому по домах вивчаємо Біблію та молимося. Останнім часом разом з церквою несемо молитовну сторожу вдень і вночі.

31.05.20
0
55
Пожертвувати