Андрій Трибощук: «Мені є за що дякувати Богові!»

Уявіть вісімнадцятилітнього юнака. Він служить в армії, мріє про майбутнє. Але раптом стається трагедія, яка ділить життя на «до» і «після» — коли не бачиш сенсу жити, і самогубство видається найкращим виходом із ситуації...

10.10.19
0
7

Дня народження

Дитячий майданчик. Дві дівчинки гойдаються на гойдалках і ведуть неквапливу світську бесіду. "Щось давно ніякого свята не було, — задумливо говорить одна. — Шкода!" — "Мені не шкода", — каже інша.

10.10.19
0
9

Бабуся і Бог

Коли я під’їхав до магазину, побачив на розі стареньку бабусю. Біля її ніг стояв пакет. У руках вона тримала батон хліба й півпалки вареної ковбаси. Підійшов, тому що помітив — бабуся плаче.

01.10.19
0
8

Табір, що здружує

У липні проводили табір для підлітків в м. Рудний. 40 дітей приїхали з трьох міст (Астана, Рудний, Караганда). Табір не просто здружив їх (діти постійно спілкуються один з одним в групі «Сім’я», яку самі створили) — після табору діти духовно відновилися.

01.10.19
0
10

Велике благословення

Радію, що сьогодні є багато можливостей для різноманітних служінь, євангелізацій. Я щаслива, що маю можливість служити Богу. Велике благословення, що єпископ і пастори дуже підтримують дитяче служіння і різними способами допомагають.

01.10.19
0
8

Табір «Мрія»

Директор інтернату сказала, що, справді, назва табору («Мрія») відповідає дійсності, що діти побачили про що можна мріяти і до чого прагнути. Ми молимося за цих дітей, бо багато з них знедолені.

01.10.19
0
6

Одна мета

Провели дитячий майданчик в загальноосвітній школі №14 м. Конотопа. Було дуже багато дітей і дорослих — понад 150. Чули хороші відгуки і подяки від дітей та батьків. У нас одна мета — донести Боже Слово до дитячих сердець!

01.10.19
0
7

Море емоцій

У Ніжині ми провели у двох школах дитячий табір. Тема дня була: «Господь — моя твердиня». Діти з радістю слухали біблійні історії, отримали море емоцій від ігор (лижі, біг з перешкодами, хокей, батут). Всього було 250 дітей.

01.10.19
0
7

Молитви на кульках

Цього року особливим компонентом програми літніх таборів було символічне відправлення дитячих молитов у небо на гелевих кульках. Це давало надію кожній дитині отримати відповідь від Небесного Батька.

01.10.19
0
10

Коли всі відвернулися

Нещодавно один брат не зміг пройти повз чоловіка на вулиці і привів його в центр. На людину він був схожий віддалено. Пройшовши обстеження, з’ясувалося, що цілого у нього майже немає нічого. Слава Богу, що можемо допомагати тим, від кого всі відвернулися.

01.10.19
0
8
Пожертвувати