Загублена історія

Мабуть, не знайдеться такого, хто б нічого не губив. Щоразу шукаємо ключі, запитуємо: «Чи не бачили моєї шапки?» Взагалі, загубити можна що завгодно. Старенькі кажуть, що втратили літа. Хворі — здоров’я. Люди втрачають розум, совість, честь…

27.12.18
0
53

«Тихая ніч» —
200 років найпопулярнішій різдвяній пісні

У грудні 2018 року виповнюється 200 років від дня написання найбільш популярної різдвяної пісні у світі. Багатьом із нас відома мелодія пісні «Тихая ніч», що стала своєрідним Різдвяним гімном в багатьох країнах християнського світу.

27.12.18
0
65

Три міфи про Різдво

«...Народився Він в печері» — співається про народження Христа в одному із християнських гімнів. Проте чи насправді це так? Євангеліст Лука не повідомляє нам нічого ні про печеру, ні про хлів. Він каже, що Марії і Йосипу не було місця в готелі.

27.12.18
0
88

Незабутнє Різдво

Кілька років тому перед святом Різдва я звернулася до міської організації людей з інвалідністю, щоб узяти адреси, відвідати, привітати зі святом, по можливості допомогти, а особливо тим, хто довгий час прикутий до ліжка.

27.12.18
0
43

Ми з Богом?

Мені ще з дитинства чомусь запало в душу оте поетичне ім’я — Еммануїл. А ще більше подобалося його значення: «З нами Бог». Глибина і одночасно простота цієї фрази наповнювала різдвяну подію особливим змістом: з народженням Ісуса Бог поселився з нами.

27.12.18
0
39

Гімн про любов
(різдвяна версія)

«Любов усе терпить, усе зносить, всього сподівається, все переносить. Любов ніколи не перестає». Подарунки забудуться і зносяться, торти будуть з’їдені, різдвяна ялинка висохне. Але подарунок Бога на Різдво в особі Ісуса Христа залишиться назавжди!

27.12.18
0
39

Пробудження серед військовополонених солдат

У двадцятих роках минулого століття Західну Україну, яка в той час перебувала у складі Польщі, охопило велике духовне пробудження. Тисячі людей наверталися до Бога...

27.12.18
0
53

Що було б?..

Людині властиво цікавитися майбутнім. Особливо, коли рік приходить до завершення, а в щоденнику або на календарі – всього декілька останніх сторінок.

25.12.18
1
114

Що святкуємо?

Кажуть – пильнуй будні, а свята самі прийдуть. 16 листопада 2018 року в приміщенні київської філармонії святкували – свято не свято – так, кругла дата «100 років Державного органу Ураїни у справах релігій та національностей».

19.11.18
1
41

Чому ревуть воли, хоч ясла повні?

Якщо поставити запитання, добра чи зла більше у світі, відповіді можуть бути різними. Це залежить від того, з чим людина більше зустрічається і чого більше робить. Але кожен бажає прожити на землі щасливо!

30.10.18
1
41
Пожертвувати