Вдячне серце: п’ять «П»

В історії про зустріч Ісуса Христа й прокажених відображена жахлива статистика: лише один із десяти оцінив Божу ласку й виявив удячність. Невдячність — страшний гріх, вона ожорсточує й перевертає розум. Бог закликає людей бути вдячними.

10.10.19
0
32

У центрі уваги

Те, за що ми найчастіше дякуємо Богові, коли стоїмо перед Ним, — і є нашою головною цінністю в житті. Кожна річ цінна настільки, скільки готові за неї заплатити. Іноді річ може бути старовинною, але за неї готові заплатити велику ціну.

10.10.19
0
11

Уроки Великого Плугатаря

Ісус Христос — Великий Плугатар, який зійшов із небес на земну цілину. Перша борозна — найскладніша, найвідповідальніша, від неї залежить уся подальша праця. І Божий Син достойно її проклав, Його плуг мав форму хреста — щоб розорати «аж до краю землі».

03.09.19
0
77

Оріть переліг!

Цілина — це земля, яка взагалі не розорювалася. Переліг — це виснажена земля, яку залишали на 8-15 років для відновлення. Потім до неї поверталися, і вона знову давала врожай. Переорювати цю землю, звичайно, все одно набагато складніше.

03.09.19
0
78

Бачення — основа руху вперед

Нещодавно ми провели опитування молодіжних лідерів дало такі результати: 38% лідерів не знають бачення своєї церкви; 20% лідерів не висвітлили свого власного бачення, якість бачення тих, хто вважає, що його знає і має, невідома.

03.09.19
0
96

П’ятидесятниця, а що далі?

Як розвивалася Церква після того, як у день П’ятидесятниці учні отримали хрещення Святим Духом? Я говоритиму про те, що стосується нас — як виглядає наше духовне життя після отримання хрещення Святим Духом? Є три можливих сценарії...

16.07.19
0
272

Як не образитися на Бога?

Основною причиною для образи на Бога називають те, що Бог не відповідає. Але є на те певні підстави. Наприклад, коли ми просимо в Бога не у відповідний час. Він виконає все впору, згідно зі Своїм планом. Тому не слід ображатися на Нього.

16.07.19
0
112

Братерство любіть!

Любімо братство — воно Христове! Шануймо братство, благословляймо один одного, а не засуджуймо. Підтримуймо слабких, віддаваймо те, що отримали від Бога, — і Він сповнюватиме серця свіжим благословенням і помазанням.

31.05.19
0
143

Два послання Пасхи

Загалом, свята несуть у собі дві функції: пам’ять і увага. Будь-яка дата нагадує про певну подію і звертає на щось або когось увагу. Що ж несе з собою свято Пасхи?

26.04.19
0
145

А ви — коли воскресли?

Коли був той поворотний момент життя, в який моя стара натура, як деревце після зимової сплячки, ожила і стала новою? Що нового, інакшого з’явилося в мені? Чи відбулася зміна характеру, поведінки, цінностей, пріоритетів?

26.04.19
0
126
Пожертвувати