Інтенсив для лідерів жіночого служіння

05.03.2020
0
333

28-29 лютого 2020 року у Києві відбулася мотиваційна зустріч обласних відповідальних за жіноче служіння та адміністраторів служіння.

Привітав з початком дводенного інтенсиву делегаток з різних регіонів України перший заступник старшого єпископа УЦХВЄ Анатолій Козачок. Він підкреслив, що найважливіша у служінні — атмосфера любові, людина творить лише в синергії зі Святим Духом.

Першого дня учасниці слухали семінар Ростислава Мураха на тему «Лідер та його бачення». Зокрема, висвітлювалися питання: про уникнення ефекту Даннінга-Крюгера в жіночому служінні, про важливість взаємостосунків, яка перевершує важливість здійснення проектів та заходів, про потребу ростити покоління нових лідерів та формулювання і розуміння чіткої цілі служіння. Також говорили про планування почергових кроків у служінні та про роль молитви у цьому процесі. Розібрали стилі лідерства та поговорили про принципи успішного лідерства в церкві. Крім того, сестри вчилися, як подавати інформацію, як розуміти Божу волю, дізналися, як застосовувати у служінні «матрицю Ейзенхауера» та багато іншого.

Наступного дня викладали заступник директора Департаменту жіночого служіння УЦХВЄ Людмила Бендус та адміністратор Департаменту Людмила Степанченко. Людмила Бендус окреслила сутність та сенс процесу адміністрування як дару. Розповіла про парадокс Стокдейла і порадила застосовувати його принципи в житті та служінні. Людмила Степанченко акцентувала увагу на практичних кроках адміністрування. Охопила проблематику вигорання та шляхи виходу з цього стану. Дала практичні поради для впровадження у регіонах.

Друга половина дня була присвячена звітам відповідальних за жіноче служіння.

Олеся Банах, chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати