Ідея місії — підліткам
У Луцьку відбулася робоча нарада «Голосу надії»

20.01.2023
0
339

19 січня 2023 року в офісі місії відбулася зустріч, присвячена популяризації місіонерства серед підлітків. Участь в обговоренні взяли директор Микола Синюк, партнери та працівники місії — Вадим Хлистік, Володимир Гусак та Вадим Корольчук.

«Ідею місіонерства варто доносити не лише молоді. Можливо, ефективніше її інтегрувати з більш раннього віку. Наша мета — формувати потенційних місіонерів, служителів, які б усвідомлювали особливу важливість проповіді Євангелії» — на початку наради зауважив Микола Синюк.

Про власний досвід роботи серед підлітків розповів відповідальний за табірне служіння у Волинській області та за підліткове служіння в Луцькому регіоні Вадим Хлистік. У Луцьку вже кілька років діє  підлітковий коледж «Тимофій», учнів якого активно долучають до проведення таборів.

Директор місіонерської школи та відповідальний за місіонерське служіння у Львівській області Іван Онисів зауважив особливе завзяття підлітків щодо служіння. На Львівщині мають плоди праці з підлітками — сформована окрема команда, яка бере участь у проведенні християнських заходів.

Підсумком робочої наради стала ідея організації підліткових шкіл в регіонах. Вадим Хлистік узяв на себе відповідальність сформувати команду лідерів, яка розробить формат мотиваційних зустрічей для підлітків на теми місіонерства.

Запрошуємо бажаючих долучитися до цього напрямку служіння із власним досвідом, ідеями та пропозиціями.

Вадим Корольчук



Додати коментар

Пожертвувати