ЄТС випустила 14 студентів

15.04.2019
0
412

Весняний випуск у Євангельській теологічні семінарії, що відбувся 11 квітня 2019 року, об’єднав студентів одразу чотирьох спеціальностей.

Зокрема дипломи про закінчення богословського вузу отримали магістри богослов’я у сфері християнської освіти (п’ятеро випускників), магістри богослов’я у сфері християнського лідерства (четверо випускників), доктори практичного служіння (четверо випускників). А також перший випускник онлайн-програми «Бакалавр Біблії і теології», ним став Олександр Побережнюк із США.

Свято розпочалося традиційним урочистим внесенням під звуки «Оди до радості» Бетховена Біблії та церемоніальної булави. Єпископ Ніколай Гриб (Латвія) зачитав  Дії 8:4-8, а єпископ Іванас Шкуліс (Литва) повів присутніх у молитві благословення.

У вітальній промові президент ЄТС Василь Войтович подякував Раді директорів, партнерам із Global University (США), викладачам та студентам семінарії за співпрацю. «Кілька років ви, дорогі випускники, відточували свої знання у нашій семінарії, щоб після завершення навчання мати успішне служіння. Знання є тим інструментом (а хороший інструмент коштує дорого!), що допомагатиме вам виконати роботу, доручену Богом», — підкреслив він.

Студенти щиро подякували викладацькому колективу та вручили символічні презенти для своєї альма-матер. Потім з вітальним словом до присутніх звернулись єпископ Віктор Павловський (Молдова) та представник Global University Тед Хістон.

Настала урочиста частина вручення дипломів. «Із отриманням диплому ваше навчання не припиняється. Завжди будьте учнями Христа. Бажаю, щоб у цей останній час ви не втратили курс Євангеліє. Хай у центрі вашої віри, служіння і життя завжди буде Ісус Христос», — підкреслив старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко, який повів присутніх у молитві посвячення.

Щирі слова привітання та настанов виголосили також викладачі і гості з Америки Джим Харріс та Віктор Лимонченко.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати