«Як зберегти покоління?»
Конференція Відділу служіння дітям та підліткам

03.12.2018
0
574

23-24 листопада 2018 року в Києві відбулася звітна конференція Відділу служіння дітям та підліткам УЦХВЄ на тему: «Як зберегти покоління?»

На захід приїхали 45 служителів з усіх обласних об’єднань УЦХВЄ. Протягом двох днів вони спілкувалися, молилися, ділилися досвідом та аналізували зроблену роботу.

Перший заступник старшого єпископа УЦХВЄ Анатолій Козачок поділився власними роздумами про розвиток служіння дітям та підліткам у церкві. Зокрема запропонував учасникам конференції поміркувати над питаннями: «Як залучити батьків до служіння дітям та підліткам?», «Чи знають батьки власні обов’язки у вихованні дітей та пріоритети в сім’ї?», «Як ефективно співпрацювати зі служителями церков?»

У п’ятницю, учасники конференції аналізували працю серед дітей та підлітків у регіонах та окремих областях, ділилися досвідом роботи.

Приємний факт — серед служителів, які займаються дитячим служінням на місцях, все більше братів. На конференції брати становили третину всіх учасників.

У суботу спілкувалися на тему: «Як зберегти покоління?» та обговорювали особливості чотирьох останніх поколінь – бебі-бумерів, іксів, ігреків та зетів. Найбільше обговорювали останніх: зети – цифрове покоління. Сьогодні зростає «цифрове покоління», яке виховує покоління  «книжкових батьків». Тому дуже важливо поставити собі запитання: «Чи використовуємо соцмережі для поширення Божого Слова?»

«Того не сховаємо від їхніх синів, будемо розповідати про славу Господню аж до покоління останнього, і про силу Його та про чуда Його, які Він учинив! Він поставив засвідчення в Якові, а Закона поклав ув ізраілі, про які наказав був Він нашим батькам завідомити про них синів їхніх, щоб знало про це покоління майбутнє, сини, що народжені будуть, устануть і будуть розповідати своїм дітям…»
(Пс.77:4-6).

Лариса Мурах, chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати