«Святий Дух сьогодні»
ХХV світова п’ятидесятницька конференція

16.09.2019
0
387

26-29 серпня 2019 року в м. Калгарі (Канада) пройшла ювілейна Світова п’ятидесятницька місіонерсько-пасторська конференція. Захід зібрав понад 4000 пасторів з сімдесяти країн світу. Україну представляв директор Департаменту місіонерського служіння УЦХВЄ Микола Синюк.

Конференція проходила в конференц-залі готелю «Хілтон». Центральною ідеєю проповідей, семінарів, секційних засідань були такі тези: «Тільки у співпраці зі Святим Духом ми зможемо втілити у реальність Велике Доручення Ісуса Христа. Тільки Святий Дух приносить зміни, творить нове, дає мужність проповідувати чисту Євангелію, дарує радикальну посвяту і сміливість».

Голова PWC, д-р Принц Гунератнам, сказав, що тема конференції була відповіддю на виклики, з якими стикаються учні Ісуса Христа. «Ми живемо у світі, який переживає біблійні пророцтва кінця часів, — сказав він. — Якщо колись буде час, коли нам потрібне особливе помазання Святого Духа, то це зараз. Ми стикаємося з духовними битвами, що виходять за рамки людських здібностей. Святий Дух дає нам змогу перемагати у таких битвах».

Давид Йонг, пастор з південної Кореї, підкреслив: «Три характерні риси мають супроводжувати нашу проповідь і служіння: сповнення Святим Духом, Христос — у центрі, глибоке молитовне життя. Без цього я не уявляю свого життя в церкві».

Під час роботи конференції відбулися зустрічі завідувача Департаменту місіонерського служіння УЦХВЄ Миколи Синюка із представниками місіонерських служінь різних країн, зокрема з Бредом Вальцом, Головою правління Західного регіону Асамблеї Божої в Америці.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати