«Покликана. Цілісна & Незаміжня»
ДіВора-2021

27.08.2021
0
330

18 серпня 2021 року на Прикарпатті почався табір для дівчат з п’ятидесятницьких церков. За словами організаторів, назва «ДіВора» хоча й натякає на біблійну Девору, розшифровується просто: «Дівчата» + «Ворохта». Дівчата з різних областей України упродовж чотирьох днів спілкувалися, вчилися, відпочивали, а найголовніше — проводили особливий час із Богом.

«Покликана. Цілісна & Незаміжня» — так звучала загальна тема табору. Програма була покликана дати відповідь на виклики для дівчат із категорії 25+. Учасниці вислухали семінари «Ти покликана» (Віра Деркач), «Твоя дорога на гору» (Оксана Маліщук), «Перешкоди на шляху до цілісності» (Анна Веренич), «У горах і в радості» (Людмила Бендус), які спонукали дати собі правдиву оцінку й побачити нові вершини, яких можна досягнути у співпраці з Богом.

У програму також входив відпочинок, спілкування, зокрема, одноденний похід на гору Шпиці та фруктова вечірка напередодні роз’їзду.

Організатори, відповідальна за працю з дівчатами Департаменту жіночого служіння УЦХВЄ Оксана Маліщук та її команда, обіцяють провести такий табір і наступного року.

Людмила Бендус, chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати