«Божий поклик у непростий момент історії» — розпочалося навчання чергового набору школи «Голос надії»

03.10.2022
0
499

3 жовтня 2021 року в м. Сколе Львівської області відбулося відкриття чергової місіонерської школи «Голос надії».

26 студентів (16 братів і 10 сестер) із Львівщини, Закарпаття, Волині, Рівненщини, Житомирщини, Хмельниччини та Чернігівщини вивчатимуть місіологію, гомілетику, герменевтику, еклезіологію, есхатологію, психологію, світові релігії, історію церкви, консультування, конфліктологію тощо. Практичні заняття включатимуть вуличне благовістя, відвідування помісних церков та реабілітаційних центрів, служіння дітям та ін.

У відкритті школи взяли участь директор місії Микола Синюк, його заступники Віталій Оніщук та Євген Мельничук, відповідальний за служіння «Голосу надії» в Житомирській області Сергій Тарасюк, старший пресвітер Житомирщини Іван Фещенко та інші.

«Надихає те, що незважаючи на війну в Україні, тривожні настрої, еміграцію, знаходяться молоді люди, які відчувають Божий поклик до місіонерського служіння, відчувають бажання служити українському народу в такий непростий момент історії. Цей набір особливий тим, що він чи не найбільший за весь час, особливо за кількістю братів. Хоча ми навіть не змогли прийняти всіх бажаючих. Сподіваємося, що навчання студентів буде плідним, і всі вони в майбутньому стануть хорошими служителями» — поділився директор місіонерської школи Іван Онисів.

Навчання триватиме 3 місяці. Випускники спрямовуватимуться для служіння на місіонерських точках «Голосу надії».

 



Додати коментар

Пожертвувати