Зустріч місіонерів у Скригалівці

22.08.2022
0
475

16-17 серпня 2022 року в таборі «Територія змін», що на Київщині (с. Скригалівка) пройшла зустріч місіонерів Чернігівської, Черкаської, Дніпропетровської та Хмельницької областей. Два дні місіонери з сім’ями мали можливість прослухати семінари, помолитися і просто поспілкуватися, поділитися новинами та відпочити у родинному місіонерському колі.

Війна внесла серйозні корективи у працю місіонерів. Хтось через бойові дії змушений був залишити місце праці. Комусь довелося освоювати нові служіння та сфери діяльності. Збільшилося навантаження, для усіх це стало випробуванням на міцність та вірність. Місії «Голос надії» довелося вносити зміни у заплановані заходи та плани. Але, незважаючи ні на що, актуальною з початку існування місії була потреба у живому спілкуванні працівників. Саме тому традиційними стали регулярні місіонерські конференції. Звісно, війна — не час для масових заходів, але невеликі зустрічі місіонерів — як ніколи актуальні.

Під час заходу Ростислав Мурах провів семінар на тему «Душеопікунство та консультування» — саме це служіння є нині особливо затребуваним. Микола Синюк знайомив з методами місіонерської праці у своєму семінарі «Особливості риболовлі». А ще було багато проповідей, місіонерських свідчень, і особливо багато — пісень та молитов.

Учасники зустрічі отримали багато нових вражень, взаємної підтримки та підбадьорення. Особливо дякували церкві м. Фастів, яка допомагала організувати цю зустріч та особисто місіонеру Вадиму Корольчуку, якого, до речі, тиждень тому саме у цьому таборі благословляли на пастирське служіння.



Додати коментар

Пожертвувати