Зустріч для переселенців у Луцьку

31.01.2023
0
263

21 січня 2023 року в «Церкві Христа Спасителя» м. Луцьк відбулася зустріч із вимушено переселеними особами, яка зібрала близько 600 учасників.

Програма заходу була різдвяною. Присутнім служив дитячий хор та пастори церкви. З вітальним словом звернувся Євген Мельничук, один із організаторів волонтерської діяльності. Ігор Скоць поділився промовою про унікальність Біблії та наголосив на важливості читання Євангелії в житті кожної людини. Закінчилася зустріч щирою молитвою за мир в Україні. Усі присутні також отримали матеріальну допомогу.

Християни «Церкви Христа Спасителя», однієї з найчисельніших громад ХВЄ в Україні, від початку війни налаштували збір та видачу предметів першої необхідності та продуктів харчування вимушено переселеним особам. Здійснювали доставку гуманітарних вантажів для тих, хто залишається в небезпечних місцях та евакуацію людей.

До 21 листопада 2022 року церква щотижня з понеділка по п’ятницю надавала переселенцям, що проживають у Луцьку, продуктові набори та одяг. Сьогодні волонтерська діяльність набула іншого формату. 

Гості заходу залишили коментарі. Ось деякі з них:

«Добрий вечір! Хотіла б подякувати за сьогоднішнє зібрання! Дуже сподобалося, хор просто неймовірний, дітки молодці! Дякую Вам!»

Олена

«Дякую «велике» за продуктові набори, ваша робота безцінна, подякуйте, будь ласка, від нашої сім‘ї всій вашій команді! Бажаю вам міцного здоров‘я та Божого благословення!»

Вікторія

Інформацію щодо наступних зустрічей вимушено переселені особи отримують через додаток «Viber».

Галина Фурман, Інна Мельник, vhve.com.ua

 

 



Додати коментар

Пожертвувати