Зустріч депутатів-п’ятидесятників

31.12.2020
0
243

27 грудня 2020 року у столиці відбулася перша зустріч депутатів, які належать до п’ятидесятницьких церков  (у восьмій каденції місцевих рад). Захід зібрав понад 120 учасників з більшості областей України, серед яких — і досвідчені, і новачки. Посадовці та служителі знайомилися, обмінювалися досвідом, розмірковували про біблійне розуміння влади.

«Пам’ятайте, що людина на державній службі без Бога в серці — потенційний злочинець. Тому найпершим пріоритетом майте глибокі стосунки з Господом. Тоді й в державних справах матимете успіх» — закликав старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко.

Анатолій Козачок у своєму семінарі на історичних прикладах показував важливість Біблії для політиків та держав.

Учасники зустрічі обговорили запропонований план спільної діяльності на наступний рік, запланували наступні зустрічі та отримали «домашнє завдання» щодо місцевих заходів в областях.

«Як організатори, ми раді такій добрій реакції на запрошення. Волинь та Рівненщина, Одещина та Чернівеччина, Київщина та Житомирщина делегували десятки представників. Учасники з Вінниччини, Дніпропетровщини та Львівщини планують захопити з собою більше колег наступного разу. Це високий старт у спільній справі через обмін досвідом, напрацювання нових ідей та інструментів і духовну підтримку від священнослужителів» — підсумовує директор Департаменту зовнішніх та міжнародних зв’язків УЦХВЄ Юрій Кулакевич.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати