Зустріч благовісників УЦХВЄ

11.03.2019
0
434

5-6 березня 2019 року відбулась зустріч благовісників УЦХВЄ. Церква «Благодать», що під Києвом, прийняла понад п’ятдесят учасників з України та з-за кордону.

Під час зустрічі, яка пройшла під модеруванням завідувача відділу благовістя Олександра Попчука, присутні вислухали звіти обласних відповідальних, а також накреслили плани подальших конференцій, навчальних програм і заходів.

Делегатів привітав перший заступник старшого єпископа України Анатолій Козачок, єпископи Олександр Бабійчук та Ростислав Мурах.

Особливим пунктом обговорення стала євангелізація в інтернеті. Про це говорили у своїх виступах Олександр Попчук і Анатолій Козачок. Значення візуалізації матеріалу у проповіді розкрив Володимир Мірко. Практичними порадами щодо розвитку медіаслужіння церкви поділився Анатолій Коренівський. А Ростислав Мурах частину свого семінару присвятив психології сучасної молоді у зв’язку з її тотальним захопленням інтернетом. Представник служіння CV Outreach Юрій Кавун запропонував практичну програму-інструментарій для залучення нових людей до церкви через інтернет.

З метою розпочати плідну співпрацю зустріч благовісників відвідали гості з Польщі та США.

Зустріч закінчилася молитвою благословення.

Володимир Мірко, chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати