Волонтери Соціального відділу роздали
7000 продуктових наборів у 10 областях

31.12.2020
0
244

25 грудня 2020 року служителі Соціального департаменту УЦХВЄ влаштували флешмоб: волонтери одночасно постукались у домівки малозабезпечених родин в містах і селах 10 областей, щоб привітати та передати подарунки.

Окрім продуктових наборів родинам подарували «Новий Заповіт» та маленький молитовник із «Отче наш», молитвою покаяння і 90 псалмом.

Акція охопила Сумську, Чернігівську, Черкаську, Полтавську, Рівненську, Житомирську, Вінницьку, Кіровоградську та Хмельницьку області, а також Київ та область. Окрім адресної допомоги малозабезпеченим сім’ям, подарунки роздавали також на площах і вулицях населених пунктів.

«Люди на днях народження дарують подарунки один одному. Ми вирішили зробити подарунок Ісусу Христу на Різдво. Він же сказав: «Що ви зробили одному з Моїх братів найменших — ви Мені зробили» (Мт.25:40). Таким чином, відвідуючи голодних і спраглих, тих, хто знаходиться у в’язниці або хворіє, ми з вами відвідуємо Його Самого» — каже директор Департаменту соціального служіння УЦХВЄ В’ячеслав Когут.

За словами служителя, різдвяні подарунки, придбані за пожертви благодійників, були надіслані також для довічно ув’язнених у кілька установ позбавлення волі в різних областях України.

7 січня пройшов черговий етап благодійних акцій, започаткованих департаментом.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати