В Індії радикали побили групу християн

29.03.2019
0
387

У західній Бенгалії (Індія) на групу християн напали індуїстські фанатики під час молитовного зібрання в будинку члена місцевої протестантської церкви.

Напад стався 20 березня 2019 року в Панч Гачія, в районі Пасхім Бардхаман, близько 7 години ранку (за місцевим часом). Про це розповів засновник організації «Звільнення від переслідування», яка надає допомогу гнаним християнам в Індії, Шибу Томас, повідомляють Седмиця і AsiaNews.

Ананд Харі, пастор євангельської церкви «Повного Євангелія», який очолював молитовне зібрання, був жорстоко побитий. Зараз він у лікарні у важкому стані. Крім пастора, нападу піддалися вісім жінок і двоє підлітків.

«Приблизно через 15-20 хвилин після початку богослужіння 20 чоловік раптово увірвалися в будинок і почали бити всіх присутніх кулаками, ногами і палицями. Потім вони втекли, залишивши поранених на землі», — сказав Шибу Томас. — В Індії стало важко молитися навіть в приватних будинках. Церкви піддаються нападам, руйнуються, підпалюються і піддаються вандалізму». Правозахисник підкреслив, що це відбувається незважаючи на те, що Конституція Індії визнає свободу релігії і свободу зібрань.

«На відміну від християн, представники інших релігій не мають ніяких обмежень щодо зборів. Вони можуть робити це в державних установах або в приватній власності без дозволу. А нам, християнам, не дозволяють поклонятися нашому Господу» — резюмував Шибу Томас.

invictory.org

 



Додати коментар

Пожертвувати