В українських церквах Польщі та Німеччини рукопоклали на служіння пресвітерів і дияконів

10.12.2018
0
536

6-9 грудня 2018 року старший єпископ Михайло Паночко та єпископ Юрій Веремій, координатор роботи церков братерства у країнах Західної Європи, відвідали церкви Польщі та Німеччини.

У четвер, 6 грудня, старші служителі проповідували на вечірньому богослужінні у м. Варшава, у церкві «Український збір».

Наступного дня, разом із варшавськими пасторами Олександром Дем’яненком та  Ігорем Вознюком, відвідали Берлін, де взяли участь у вечірньому служінні.

Потім попрямували до німецького міста Росток, де 8 грудня відбулося урочисте богослужіння — рукопокладали Олексія Шрамма на служіння пастора та Сергія Токмача на служіння диякона.

Повернувшись до Польщі 9 грудня, старші служителі взяли участь іще в одному урочистому служінні рукопокладення, яке відбулося у Варшавській церкві «Український збір» на вул. Виборній, 20. Благословили трьох братів на служіння пресвітера: Ігоря Вознюка з місцевої церкви, Сергія Холомєєнкова (м. Люблін) та  Віктора Лобанова (м. Варшава). А також — трьох дияконів: Сергія Махіборода, Миколу Бондарука та Віктора Алєксіча. В урочистому служінні взяв участь старший єпископ Церкви п’ятидесятників Польщі Марек Камінський.

chve.org.ua



Додати коментар

Пожертвувати