В Києві стартує навчальний курс з цифрового богослов’я

16.09.2019
0
385

Дослідницький центр цифрового богослов’я Даремського університету (Велика Британія) і Християнський центр «Реаліс» у жовтні запустять в Києві дев’ятимісячну програму «Богослов’я і діджитал-культура».

Навчання буде фокусуватися на вивченні впливу цифрової культури (зокрема, соціальних мереж) і технологій на суспільство, церкву і сприйняття священних текстів, а також на засвоєнні нових підходів євангельської проповіді людям, що знаходяться під впливом діджитал-культури, — повідомляє Християнський центр «Реаліс».

Студенти програми вивчатимуть біблійне богослов’я з позицій сучасного світогляду і проаналізують місію в контексті цифрової культури.

Освітня програма враховує розрахована на священнослужителів, фахівців у сфері цифрових технологій, релігієзнавців і вчених, а також на людей, які цікавляться впливом цифрового світу на християнство і сучасну проповідь.

Лекторами заявлені: Пітер Філіпс та Йонас Курлберг (Університет Дарема, Великобританія), Стівен Вільямс (Університет Квінс, Ірландія), о. Георгій Коваленко (Відкритий православний університет, Україна), Сергій Тимченко (ХЦ «Реаліс», Україна).

Навчання проходитиме з 26 жовтня 2019 до 6 червня 2020 року. Прийом документів — до 19 жовтня. Після закінчення програми видаються сертифікати від Дослідницького центру цифрового богослов’я Даремського університету і ХЦ «Реаліс».

invictory.org

 



Додати коментар

Пожертвувати