В автокатастрофі загинули місіонери
Олександр та Галина Мазуруки

19.05.2021
0
14046

18 травня 2021 року сталася автокатастрофа, в якій загинуло подружжя місіонерів — Олександр і Галина Мазуруки. Сім’я близько 20 років працювала в місії «Голос надії», жила в м. Червонограді, служила в с. Варяж Львівської області. У них лишилося троє дітей.

За інформацією ДСНС, близько 23:45 на трасі Київ-Чоп у с. Козьова відбулося зіткнення трьох автомобілів — легковиків Renault Kangoo, Chevrolet Cruze та вантажівки Scania. Внаслідок аварії загинули водій та пасажир Renault Kangoo. Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць та гідравлічного домкрата дістали загиблих з автомобіля та відключили акумуляторну батарею.

«Водій автомобіля Renault Kangoo виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з зустрічним вантажним автомобілем Scania з причепом», — повідомили в ЛОДА.

«Зіткнулись автомобілі Renault Kangoo, яким керував 42-річний мешканець Червоноградського району та сідловий тягач Scania під керуванням 61-річного жителя Хмельниччини. Після цього легковик зіткнувся ще з автомобілем Chevrolet Cruze, за кермом якого перебував 33-річний мешканець Закарпаття. Внаслідок пригоди водій та 43-річна пасажирка Renault Kangoo отримали тілесні ушкодження, від яких померли на місці ДТП», — розповіли у поліції.

Обставини аварії з’ясовуються.

За матеріалами zaxid.net

 

Місія «Голос надії» висловлює щирі співчуття родині загиблих і просить церкви молитися за дітей та родичів Олександра та Галини.

До вашої уваги — інтерв’ю з Олександром Мазуруком «Найбільше ми молимося за пробудження», надруковане в січневому випуску газети «Голос надії» за 2012 рік.

Промова Олександра на ХХІІ конференції місії «Голос надії» (липень 2019 року):

24 листопада 2019 року відбулося урочисте відкриття дому молитви в с. Варяж Сокальського району Львівської області, де Олександр Мазурук служив понад 15 років. За час його служіння в селі утворилася церква, яка зараз налічує 13 членів.

 

 



Додати коментар

Пожертвувати