В Афганістані обшукують доми християн

31.08.2021
0
312

Лідери підпільної церкви в Афганістані розповіли, що після захоплення Кабула таліби обходять помешкання у пошуках християн і перевіряють телефони на наявність біблійних додатків.

Нещодавно лідер підпільної церкви в Афганістані та засновник некомерційної організації Global Catalytic Ministries, відомий під псевдонімом Пастор Х, розповів про ситуацію у країні після виведення військ США. За словами служителя таліби мають список християн, яких вони переслідують і вбивають, а оскільки посольство США закрите, у віруючих немає безпечного місця, де вони могли б сховатися, повідомляє The Christian Post. «Всі кордони із сусідніми країнами закриті, всі польоти заборонені, за винятком приватних літаків. Люди біжать у гори, шукаючи притулку. Вони повністю покладаються на Бога, Який залишився єдиним, Хто може захистити їх» — розповів пастор. У його заяві зазначається, що таліби ходять домами, забираючи жінок та дітей. Чоловіки та батьки дали своїм дружинам і дочкам зброю і сказали їм, що коли прийдуть таліби, вони можуть вибрати, убити їх або накласти на себе руки.

У заяві, опублікованій 17 серпня, президент медіа-служіння SAT-7 Рекс Роджерс докладно розповів про небезпеки, з якими стикаються християни у захопленому талібами Афганістані. «Ми чуємо з надійних джерел, що таліби переглядають телефони людей, і якщо знайдуть завантажену Біблію, негайно вбивають Зараз для афганців неймовірно небезпечно зберігати на своїх телефонах щось християнське. У талібів усюди є шпигуни» — сказав він.

Лідери християнських некомерційних організацій та пастори закликають міжнародне співтовариство молитися за християн в Афганістані.

invictory.org

 

 

 



Додати коментар

Пожертвувати