У Венесуелі напали
на християнський центр реабілітації

02.03.2021
0
326

16 лютого 2021 року у Венесуелі невідомі напали з ножами на християн, які знаходилися в реабілітаційному центрі, повідомляє Christian Today.

За інформацією організації Open Doors, в реабілітаційний центр «Будинок реставрації» увірвалася банда озброєних людей в капюшонах і напали на християн церкви з Лібертадору, штат Меріда (західна Венесуела), які там знаходилися.

«Вони закрили нам обличчя, почали бити і колоти, — сказав один з потерпілих. — Вони вирізали хрести на наших тілах і примушували їсти сторінки Біблії».

У результаті нападу кілька християн отримали серйозні травми, в тому числі переломи ребер і кінцівок. Всіх постраждалих госпіталізували. Їхнє місцезнаходження не розголошується, оскільки продовжують надходити погрози на їхню адресу.

В Open Doors вважають, що за нападом стоять «colectivos» — члени різних проурядових організацій у Венесуелі, які користуються підтримкою уряду Ніколаса Мадуро. Вони лояльні до президента і часто стають виконавцями силового придушення тих, хто виступає проти режиму Мадуро.

Директор зі зв’язків з громадськістю Open Doors Девід Ландрам заявив: «Цей напад має всі ознаки місцевих «colectivos». Він показує, що Венесуела перетворилася на диктаторську наркодержаву, яка люто бореться проти роботи церкви у сфері реабілітації наркозалежних».

inlight.news

 

 



Додати коментар

Пожертвувати