У Північній Кореї виріс попит на Біблії

17.04.2020
0
357

Про це розповів представник організації «Голос мучеників - Корея» Хен Сук Фолі.

«Не тільки маски і медикаменти користуються високим попитом у північнокорейців, які проживають в Північній Кореї і Північно-Східному Китаї, — говорить Фолі. — За перші три місяці 2020 року ми вже розповсюдили в цій місцевості близько 2000 Біблій в аудіоформаті, що вдвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року».

Фолі пов’язує зростання попиту з «відчайдушним пошуком будь-якої надії на фоні цілком реальної загрози смерті через вірус» з боку північнокорейців.

«У цьому місяці ми отримали лист від корейця, який отримав маски і одну з наших аудіобіблій в рамках спеціальної кампанії, — каже Фолі. — Він написав: «Коли я молюся, то знаходжу надію, що зможу жити далі. Ситуація з коронавірусом у Пхеньяні і Сінийджу серйозніша, ніж в прикордонних районах. Думаю, ми всі помремо з голоду або від зараження. І вірус, і голод — смертельні і викликають розпач, але, після того, як я пізнав Його, перестав боятися. Ми ще раз щиро дякуємо вам».

Місія «Голос мучеників - Корея» не може надати компетентної оцінки щодо поширення вірусу в Північній Кореї. «Північнокорейцям недоступна інформація, зокрема статистичні дані про те, що відбувається навіть в їхньому місті, — зазначає Фолі. — Ми знаємо тільки те, що кожен житель Північної Кореї і Китаю, з якими ми спілкувалися минулого місяця, згадував коронавірус, як реальність, з якою вони стикаються щодня».

invictory.org



Додати коментар

Пожертвувати