У Луцьку відбулася молитовна година

30.01.2023
0
252

18 січня у Луцьку відбулася молитовна година керівників облрад заходу України. На зустрічі, зокрема, йшлося про формування нової української влади з людей із християнськими цінностями.

Під час молитви присутні згадали українців, які загинули в катастрофі у Броварах.

Крім того, заступник голови Закарпатської облради Василь Дем’янчук презентував діяльність обласних рад заходу України з початку війни.

Також керівники обласних рад обговорювали обмін досвідом підтримки України в умовах воєнного стану, формування нової генерації й нової влади України з людей із християнськими цінностями, міжнародне партнерство та співпрацю щодо підтримки України з окремими високопосадовцями США.

Заступник голови наголосив: «Сьогодні військовий, волонтерський і політичний фронти об’єднані. Але, на жаль, після того, як біда проходить, люди, як правило, роз’єднуються. Бо ми маємо об’єднуватися не лише навколо проблем, а навколо християнських цінностей. Тоді ця єдність буде стабільною».

Водночас Василь Дем’янчук звернув увагу на потребу трансформації відношення до державних символів, у тому числі й мови, значної частини наших земляків зі сходу, центру та півдня України.

Слово про Слово



Додати коментар

Пожертвувати