У м. Глобине рукопоклали пастора

04.11.2022
0
443

30 жовтня 2022 року у м. Глобине (Полтавської області) відбулося рукопокладення на пастирське служіння Олександра Музики. 14 березня 2022 року обірвалося життя пастора і місіонера Олександра Степанюка, який прослужив у місті близько 20 років.

Це святкове богослужіння продовжило серію подібних заходів, які відбуваються на Полтавщині останніми місяцями. Зокрема, 23 жовтня в м. Хорол рукопоклали на пастора Андрія Хомича; 25 вересня — в с. Вороньки на пастора Віталія Бричку; 2 жовтня — в с. Вищий Булатець на благовісників Анатолія Бондарчука та Іллю Кантерука; 9 жовтня — в с. Новоаврамівка на пастора Володимира Чугая; 16 жовтня — в Кременчуці на диякона Юрія Леонова.

Служіння в домі молитви церкви ХВЄ м. Глобине розпочалося о 15:00. На свято прибули гості з навколишніх міст і селищ — Полтави, Семенівки, Котельви, Оболоні, Пирятина, Супрунівки тощо. Усього — понад 20 служителів.

Завершальне слово-настанову мав обласний пресвітер Михайло Роман, який проповідував на Єремії 3:15: «І дам пастирів вам згідно з серцем Своїм, і вони будуть пасти вас умінням та розумом». Служитель зауважив три ознаки Божого серця. По-перше, Бог є любов, тому, щоб бути Йому до серця, треба любити Бога і Його народ. По-друге, Бог є вірний, тому служитель так само повинен бути вірним Богу. По-третє, Бог є добрий, тому, щоб догодити Божому серцю, пастор повинен бути добрим до людей.

Кульмінацією служіння стала молитва і власне акт рукопокладання на пасторське служіння. Також на дияконське служіння рукопоклали Олександра Волинця.

Михайло Роман



Додати коментар

Пожертвувати