Терористи вбили 4 християн під час нападу на село в Індонезії

14.12.2020
0
209

27 листопада 2020 року на острові Сулавесі в Індонезії терористи, яких пов’язують з Ісламською Державою, вбили 4 християн, спалили 7 будинків, включаючи молитовну кімнату «Армії Спасіння». Крім того, 750 християн були вигнані з села Левону Лембантонгоа бойовиками, озброєними мечами та рушницями.

За словами представника «Голосу мучеників» Хен Сук Фолі, близько 8 години ранку терористи підпалили молитовну кімнату «Армії Спасіння», вбили капітана «Армії Спасіння» Арнянто, лейтенанта Абрама Како та його дружину , а також ще одну вірянку, яку опізнали як місіс Мпапу. З чотирьох жертв одна людина був обезголовлена, двоє зарубані до смерті, ще одна — спалена. Поліція посилила захист сіл в цьому районі. Індонезійські військові направили спецпідрозділ для пошуку вбивць.

«Працівники «Голосу мучеників» надають допомогу сім’ям. Ми направили екстрену фінансову допомогу з нашого «Фонду сімей мучеників» і будемо продовжувати це робити, — каже Фолі. — Процес відновлення займе чимало часу, адже постраждалі все ще знаходяться в шоці і потребуватимуть психологічного консультування. Деякі не хочуть повертатися в своє село, бо терористи все ще на свободі».

Терористична група, ймовірно, підозрювала християнську громаду в тому, що її члени повідомили про діяльність бойовиків в поліцію. «Вони могли здійснити напад в якості відплати, — говорить Фолі. — Ми молимося, щоб християни не чинили агресії у відповідь, як у 2018-му, а довірили помсту Господу і молилися за кривдників. Моліться, щоб скорботні отримали розраду. Моліться не тільки про затримання терористів, а й про їхнє покаяння».

invictory.org

 



Додати коментар

Пожертвувати