Розширена рада місії

20.03.2023
0
502

17 березня 2023 року в офісі «Голосу надії» (м. Луцьк) відбулася розширена рада місії. На цьому засіданні, яке зазвичай відбувається двічі на рік, були присутні відповідальні за регіони праці, завідувачі відділів та керівництво місії.

Розпочалася зустріч з інформації з регіонів праці. Враховуючи ситуацію та виклики, з якими нині зустрічаються місіонери, їхні розповіді перш за все стосувалися теми війни. Доповідачі зауважували, що майже усі працівники місії, окрім незначної кількості, залишилися служити. Навіть ті, які були змушені евакуюватися з окупованих регіонів, продовжують справу на віддалі.

Постраждалі від війни, окрім матеріальної допомоги, потребують також духовної підтримки через душеопікунство, особисте спілкування, молитви. Характерна особливість останнього року — у багатьох регіонах служіння доми молитви переповненні людьми. Звичайно, багато хто приходить, щоб отримати гуманітарну допомогу, але є й чимало тих, які готуються до хрещення або вже є членами церкви.

Багато уваги на зустрічі приділили стратегії майбутньої місіонерської праці, обговоренню того, як саме діяти в нових умовах, зокрема, після перемоги України. Одним із організаційних питань була чергова конференція «Голосу надії». Вирішили провести її 13-14 липня 2023 року в Луцьку.



Додати коментар

Пожертвувати