Протестанти готують Всеукраїнське свято подяки

01.08.2018
0
449

23 вересня 2018 року в Києві проходитиме Всеукраїнське свято подяки, на якому будуть проголошувати Божу милість, дякувати Господу за щедроти і можливості, просити ласки і благословення на майбутнє держави, повідомляє Релігія в Україні з посиланням на Вaptyst.com.

Торік центральна площа столиці зібрала 200000 українців із найвіддаленіших частин країни для участі у Святі подяки, яке організували релігійні організації протестантського напрямку. Молитви подяки Господу, унікальні експозиції, пізнавальні майстер-класи, музичні номери відомих виконавців — це стало свідченням, яке вказувало на Бога, якому слід віддавати належну подяку і шану.

До участі запрошуються представники різних конфесій, родини, аби підтримати становлення традиції щорічно відзначати Свято подяки в Україні.

Нагадаємо, що минулого року на Хрещатику на Свято подяки сотні тисяч киян і гостей столиці стали слухачами всесвітньо відомого християнського проповідника Ніка Вуйчича. Австралієць приїхав до Києва,щоб підбадьорити українців, які страждають від війни і соціальних труднощів.

РІСУ

 

 



Додати коментар

Пожертвувати