Паси ягнята Мої!
Конференція табірних працівників Волині

29.03.2019
0
474

23 березня 2019 року в церкву с. Рованці прибуло близько 300 чоловік християнської молоді, щоб стати учасниками конференції табірних працівників під назвою «…паси ягнята Мої!». Зустріч для працівників літніх дитячих майданчиків організувало Волинське об’єднання Української церкви християн віри євангельської, де безпосереднім її координатором був Вадим Хлистік. До речі, саме його кандидатуру як відповідального за табірне служіння у відділі євангелізації офіційно оголосив та благословив на даній зустрічі єпископ Михайло Близнюк.

Конференція складалася з двох частин. У першій частині відбувся семінар з участю керівника молодіжного служіння УЦХВЄ м. Здолбунів Анатолія Кибукевича. Спікер наголосив на важливості духовного росту табірних працівників та ревному бажанні служити дітям з любов’ю.

Після викладу теми християнська молодь стала свідком форуму, під час якого організатори та священнослужителі обговорювали актуальні питання дитячого служіння, наприклад: «Які риси характеру повинна мати людина, щоб бути ефективним працівником табору?» Також на конференції були присутні пресвітери церков: с. Рованці – Петро Янюк, с. Лишнівка – Олександр Савчук, с. Олика – Павло Шило, завідувач відділу євангелізації у ВО УЦХВЄ – Володимир Гусак та завідувач НШ ВО УЦХВЄ – Євгеній Абрамович.

У другій часині конференції молодь мала змогу обмінятися досвідом табірного служіння в різних секціях. А саме в таких: координатор, директор, наставник-початківець, наставника-фахівець, молитовна база табору, душеопікунство, післятабірна робота з дітьми, музичний керівник та драма. Усе це закріпили спільною молитвою та привітальним словом єпископа Михайла Близнюка, який благословив і настановив молодь на ревне служіння з дітьми у літніх християнських майданчиках.

Нагадаємо, що  влітку 2018 року християнською молоддю Волині було проведено 196 таборів, із яких 36 відбулося в 11 областях України. На цих християнських майданчиках про Бога почуло 20 516 дітей та більше 4000 батьків. З кожним роком все більше дітей України стають на крок ближче до Бога через молитви, вивчення Біблії, християнські пісні та спілкування з християнської молоддю завдяки табірному служінню.

Галина Фурман



Додати коментар

Пожертвувати