Окупанти закатували диякона церкви і його сина

30.11.2022
0
324

26 листопада 2022 року в лісі під Новою Каховкою (Херсонська область) знайдено тіла диякона місцевої церкви християн віри євангельської Анатолія Прокопчука та його сина Олександра. За чотири дні до цього їх викрали окупанти. На тілах жертв виявлено страшні сліди знущань.

Про зникнення чоловіків стало відомо надвечір 22 листопада. Як повіломляє Укрінформ, посилаючись на дані родичів та друзів жертв, чоловіки працювали в гаражі, коли до них під’їхали російські бойовики і вивезли у невідомому напрямку. Причини викрадення і страти невідомі.

Анатолій Прокопчук  — служитель церкви, багатодітний батько, у нього було семеро дітей. Йому було 52 роки, сину Олександру — 19. Висловлюємо щирі свівчуття родині загиблих та закликаємо до молитви за Божу підтримку дружини диякона Ірини, дочки, синів і невісток.

Протягом останніх 2 тижнів тривають бої за Нову Каховку. Сьогодні стало відомо, що окупанти вивозять місцевих колаборантів та награбоване. Проросійська адміністрація покинула місто ще 15 листопада. Все це свідчить, що звільнення міста не за горами.

c4u.org.ua

 

 



Додати коментар

Пожертвувати