Молитва за Хорватію

18.01.2021
0
344

До Головного офісу УЦХВЄ надійшло прохання від п’ятидесятницьких церков Хорватії про допомогу та молитовну підтримку народу, який потерпає від наслідків стихійного лиха. «Підтримаймо молитвою братів та сестер у Хорватії» — закликає Михайло Паночко

Як відомо, 29 грудня 2020 року сильний землетрус (6,3 бали) приніс великі руйнування Хорватії. Це був найсильніший удар за всю історію країни. Зокрема, було сильно пошкоджено приміщення двох п’ятидесятницьких церков у містах Сісек та Хорватська Костаніца. Вони підлягають зносу з огляду на критичний стан.

«Під час нашої розмови 18 січня 2021 року пастор Дамір Сполярич, який очолює П’ятидесятницьку церкву Хорватії, повідомив, що землетруси меншої сили трапляються в різних місцях досі — майже кожного дня. Люди у стресі вже тривалий час», — каже директор Департаменту зовнішніх і міжнародних зав’язків УЦХВЄ Юрій Кулакевич.

Дамір Сполярич висловив прохання: «Будь ласка, продовжуйте молитися про наш народ. Земля тремтить і люди тремтять». За його словами, різні євангельські об’єднання від самого початку допомагають людям їжею, речами першої необхідності, будівельними матеріалами тощо.

Українські церкви продовжують молитися та жертвувати на допомогу хорватським церквам. Українські місіонери «Голосу надії» працюють в Хорватії вже тривалий час.

chve.org.ua

 

 

 



Додати коментар

Пожертвувати