Мобільні будинки для постраждалих від пожеж доставили на Луганщину

16.10.2020
0
264

12 жовтня 2020 року служителі церков ХВЄ Києва на прохання братів з Сєверодонецька доставили гуманітарний вантаж для постраждалих від пожеж сіл Луганщини.

На Схід відправили три великі вантажівки з шістьома вагончиками, та кілька автомобілів з гуманітарним вантажем, зокрема харчовими продуктами, дитячими велосипедами, матрацами, посудом та іншими речами першої необхідності. До ініціативи соцдепартаменту приєдналися пастори місцевих громад Олександр Руденко (м. Сєвєродонецьк), Микола Наумов (м. Лисичанськ) та інші. Коли люди відбудують власні будинки (як відомо, за два тижні пожеж постраждало  близько 400 обійсть) вагончики будуть передані на баланс місцевих церков братерства.

В одному з сіл за кілька кілометрів від лінії розмежування, вантажівки застрягли у піску і на допомогу християнам прийшли військові з потужною технікою.

«Особливу подяку хочу висловити нашій київській церкві «Альфа» та усім небайдужим, хто відгукнувся через соцмережі, — каже в. о. директора департаменту соціального служіння УЦХВЄ В’ячеслав Когут. — За приблизними підрахунками допомога обійшлася у близько 240 тис. гривень. Постраждалі від пожежі були безмірно вдячні. Вони плакали від радості і щиро славили Бога. Згадалися слова із Біблії: «Отак ваше світло нехай світить перед людьми, щоб вони бачили ваші добрі діла, та прославляли Отця вашого, що на небі» (Матвія 5:16)».

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати