Львові відбувся перший Молитовний сніданок

27.05.2019
0
345

23 травня 2019 року у Львові відбувся перший Молитовний сніданок. На урочистість, що проходила на території Львівської копальні кави, зібралися служителі церков, представники міської влади, громадських організацій, галузей культури, медицини, освіти та ЗМІ.

Оскільки нинішній рік оголошено Роком сім’ї, молились за родини, Божу охорону і благословення для України.

У своєму зверненні старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко побажав, читаючи Біблію, завжди слухати, любити і слідувати за Словом Божим.

«Коли чоловік слухає Слово (як любити дружину, виховувати дітей), тоді у нього порядок у хаті, — сказав єпископ. — Якщо ж глава сім’ї, нехтує Словом, то і результат нульовий. Ми щасливі, коли наші діти розумні, але найкраще, коли вони слухняні. Тому побажання номер один — навчіться слухати. Бо гріх почався з непослуху в раю, а віра починається з послуху!»

Про історію молитовних сніданків та їхню актуальність розповів координатор Національних молитовних сніданків України Павло Унгурян.

«Проведення подібних заходів надзвичайно важливе, адже дає змогу об’єднатися людям, які в реальному житті можливо й один одному руки не дадуть, — сказав народний депутат. — Молитовний сніданок збирає різних людей навколо імені Ісуса Христа, навколо духовних цінностей. Сьогодні це єдині цінності насправді, на яких ще можна зшити нашу країну, наше суспільство, яке дуже розділене по багатьох параметрах».

У Києві молитовний сніданок відбудеться 30 травня 2019 року.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати