Конференція служителів українських церков Іспанії

13.12.2021
0
442

4-8 грудня 2021 року в церкві «Боже спасіння» Мадриду відбулася конференція служителів  українських церков Іспанії (старший пресвітер об’єднання — Ярослав Демко). На конференцію  прибули делегати з різних частин країни. Україну представляли координатор діяльності громад братерства у країнах Західної Європи Юрій Веремій та директор Центру опіки дитини «Рідна оселя» Віталій Жиляк.

Близько 80 учасників (переважно це служителі церков з дружинами) слухали семінари і проповіді, разом молилися та розмірковували над пророчим словом. А також скористалися нагодою ближче познайомитися один з одним.

Протягом двох днів тривали робочі засідання, під час яких служителі аналізували працю об’єднання церков Іспанії за 2021 рік та розробляли подальшу стратегію діяльності. Зокрема, створили нову структуру об’єднання, визначили п’ять регіонів та обрали відповідальних служителів, розробили положення і посадову інструкцію регіонального служителя. Учасники конференції одноголосно підтримали запропоновані кандидатури та помолилися за новообраних служителів.

Спікерами на конференції, окрім гостей з України, були також пастор Олександр Побережнюк та диякон Василь Гринчук з США, доктор богослов’я Лео Франк з Німеччини.

chve.org.ua

 



Додати коментар

Пожертвувати